TDK Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Więc tak, płytka taka jak w podpisie. South bridge jest zaje**** gorący. Czy założenie radiatorka zwiększy stabilność? Ahia jeszcze jedno:) teraz nie fsb 149 tylko 150 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Więc tak, płytka taka jak w podpisie. South bridge jest zaje**** gorący. Czy założenie radiatorka zwiększy stabilność? Ahia jeszcze jedno:) teraz nie fsb 149 tylko 150 :twisted: Heh, ja mam na nim radiator, a i tak był gorący. Musiałem zapodać jeszcze wiatraczek. Z pewnością zwiększy wydajność i stabilność, a może nawet możliwości o/c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Na pewno nie zwiększy możliwości OC. Może jedynie poprawić stabilność. Mostek połódniowy nie odpowiada ania za FSB ania za pamięci. Odpowiada za porty kanały ide i fdd itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...