??????? Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 wiem ze tematow o tym jaki ram kupic bylo mnostwo ale nie znalazlem ktore bylyby najlepsze do 700zl odrazu mowie ze hynixy d43 odpadaja bo poprostu nie mam gdzie ich kupic :[ moze doradzicie ktore sa najlepsze w tym przedziale cenowym (najlepiej nowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 wiem ze tematow o tym jaki ram kupic bylo mnostwo ale nie znalazlem ktore bylyby najlepsze do 700zl odrazu mowie ze hynixy d43 odpadaja bo poprostu nie mam gdzie ich kupic :[ moze doradzicie ktore sa najlepsze w tym przedziale cenowym (najlepiej nowe) 1277943[/snapback] z nowych to widzą mi sie tylko GoodRAMy- lepszych nie kupisz- z góry mówie a z rynku wtórnego to rzecz jasna BH6, albo jakies tańsze TCCD jak znajdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Jest mnóstwo takich pamięci zależy, do czego będziesz ich używał czy do OC czy do standardowych ustawień np.: 400MHz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41515182 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41946539 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Wczoraj wprowadziłem do oferty A-DATA VITESTA 2*512MB DDR500 dual channel kit !HYNIX-D5! 3L GW - 800zł może Cię zainteresują :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) Wczoraj wprowadziłem do oferty 1277990[/snapback]ta nawet wczoraj gadalem z toba na ten temat jedak dzisiaj okazalo sie ze nie bede mial tyle kasy :[ niby moglbym poczekac troche ale ile mozna czekac a i tak teraz pewnie tych pamieci nie wykozystam do konca :/ pamieci ocziwicie troche chcialbym podkrecic jednak bez przesady.... BTW fajnie by bylo jakby w kazdym zalozonym tpiku temat byl odpowiedni do tresci szukanie byloby naprawde duzo latwiejsze :P goodramy :/ hmmm dziwnie mi sie kojazy ta firma ;o a jak u nich o/c Edytowane 15 Lutego 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 ... goodramy :/ hmmm dziwnie mi sie kojazy ta firma ;o a jak u nich o/c 1278145[/snapback] A nawet ludzko. Ogromna większość leci bez problemu z CL2 przy 200MHz, a i podkręcają się nieźle... nowsze mają brainpower PCB i to głównie dzieki temu trochę przyśpieszyły, a i ważne jest to, że to nasza Polska rodzima produkcja, a trzeba wspierać polski przemysl IT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 A nawet ludzko. Ogromna większość leci bez problemu z CL2 przy 200MHz, a i podkręcają się nieźle... nowsze mają brainpower PCB i to głównie dzieki temu trochę przyśpieszyły, a i ważne jest to, że to nasza Polska rodzima produkcja, a trzeba wspierać polski przemysl IT 1278361[/snapback] mam 2 x 512 kingstona cl3 do opchnięcia i mykają na cl2 na 200 i nie za 700 tylko za 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 mam 2 x 512 kingstona cl3 do opchnięcia i mykają na cl2 na 200 i nie za 700 tylko za 500 1278460[/snapback] To daj ogłoszenie tu. Miejscem na takie oferty jest giełda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 doobra :D widze ze za bardzo pospieszylem sie z zalozeniem tego tematu ale moze komus innemu sie przyda :-) a trafilem na Hynixy B8J-d43, BT-D43 wiec oczywiscie kupilem :] zobaczmy jak sie kreca :D thx za pomoc [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...