kain Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 nigdy nie mialem V1 w zadnym slocie w MB nie wiem czy kiedykolwiek go dotknalem nawet na zapleczu w sklepie u kumpla nie nie mialem z nim kontaktu Jak tak można w ogóle 8O :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 nigdy nie mialem V1 w zadnym slocie w MB nie wiem czy kiedykolwiek go dotknalem nawet na zapleczu w sklepie u kumpla nie nie mialem z nim kontaktu Chlopie to tak jakby Ci niemcy zabawki ukradli i odebrali cale dziecinstwo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 nigdy nie mialem V1 w zadnym slocie w MB nie wiem czy kiedykolwiek go dotknalem nawet na zapleczu w sklepie u kumpla nie nie mialem z nim kontaktu a zaluj bo swego czasu to byl prawdziwy wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 nigdy nie mialem V1 w zadnym slocie w MB nie wiem czy kiedykolwiek go dotknalem nawet na zapleczu w sklepie u kumpla nie nie mialem z nim kontaktu no to... zaluj!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Ja potrzebuje teraz jakieś voodoo ;) 1/2 :) wiec gdyby ktoś chciał opchnąć [ofc za przystepną cenę] to prosze o kontakt.GG:1361524 Jakby kogoś interesowało to potrzebuje go do kompa a la AMD k6 233[ja piernicze... słabe to a grzeje sie jak chol....]+32Ramq+s3 Virge GX/DX :). Chce,żeby na tym q2 jako tako chodził :). Ps. zapomniałbym powiedzieć,że karta musi być na PCI ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...