Ziemniaq Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Czołem! Mam SB Audigy 2 ZS + zestaw głośników Creative Inspire T7900. Kupiłem słuchawki z mikrofonem (taki chłam ale działa :) ) i próbowałem je podłączyć do pilota od zestawu głośników (w sumie jest to wygodne rozwiązanie bo pilot leży sobie przy monitorze i nie trzeba się wczołgiwać za kompa). No i tu pojawiaja sie schody: słuchawki działają lecz mikrofon nie. Gdy podłącze sie bezpośrednio do karty wszystko jest ok. Czy zna ktoś może sposób na to aby ten sprzęt zadziałał? THX Pozdrowionka Ziemniaq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 hmm z tego co mi wiadomo na tym pilocie jest tylko wyjscie a nie wejscie, a mikrofon musi byc podpiety pod wejscie in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniaq Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Nie, jest tam tez wejście. Jest wejście i wyjście. Ziemniaq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...