Skocz do zawartości
Buziak

Czy Spotkal Ktos W Sklepach Dbz Na Dvd ?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Ja nigdzie nie moglem ich znalesc :( A ostatnio podjolem sie zrobienia kolekcji calej serii, glownie chodzi o serie "Z" ale ten angielski dubing i podklad muzyczny mnie wykancza :( To strasznie psuje atmosfere i klimat. Dlatego tez poszukuje odcinkow DBZ na DVD i na dodatek w org. japonskim jezyku. Plisss help

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też chcialem sobie skolekcjonować dbz i gt ale jak narazie mam odcinki od 201-210 dbz.Jest typ na allegro co chce sprzedać wszystkie odcinki db dbz i dbgt za 150zł.Gdyby cos sarki wpadlo to by sie kupiło :)A w sklepach widziałem tylko pełnometrażowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też chcialem sobie skolekcjonować dbz i gt ale jak narazie mam odcinki od 201-210 dbz.Jest typ na allegro co chce sprzedać wszystkie odcinki db dbz i dbgt za 150zł.Gdyby cos sarki wpadlo to by sie kupiło :)A w sklepach widziałem tylko pełnometrażowe.

1279268[/snapback]

mam odcinki od 1 do 34 jak byś chciał ale nie mam 206, 207, 208 które ty masz moze zrobimy wymiane tylko nie wiem jak bo sam nie mam strony internetowej a przez poczte nie wiem czy takie duże pliki da się wysłać. Jak cie to zainteresuje to odpisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:angry:

1. Anime^^

2. Niech wam ziemia lekka bedzie http://s0n1c.idohost.com/misc/torrent/

3. W folderze z DBZ sa 4 torrenty co zawieraja odcinki dubingowane i z subem. Odznacznie w nich te z dubingiem.

Edytowane przez S0n1c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam olbrzymią prośbę.

Ma ktoś może linki do TORRENTA czy eDonkey pod którymi są ukryte pliki Dragon BAlla (chodzi mi głównie o serie Z ale innymi w ogóle nie pogardze)

Jeśli masz cokolwiek , to napisz.

wielbicieldb@o2.pl

Z tego forum mam do całej serii DBZ sub (ale nie jestem na 100% pewnien)

Za wszystko z góry dziękuje

POZDRAWIAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie

UWIELBIAM CIE , SOn1C

Ale mam pytanie : te linki to do serii DBZ po japońsku ?

Nie chce być niewdzięczny,ale ja szukam głównie linków do serii angielskojęzycznej.

Masz może jakieś linki do innych serii np.DB lub DBGT ?

Jeśli bracie miałbyś taki linki to byłbym przeokropnie wdzięczny.

Z góry dziękówa DUŻA

POZDRAWIAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wogole wyszlo to w Polsce?

Ja w sklepach widzialem tylko Ksiezniczke Mononoke, Spirited Away i Arjuna: Corka Ziemi. W wypozyczalni kolo mnie jest tez Cowboy Bebop: The Movie, ale znalezienie tego w sklepach (rowniez tych internetowych) graniczy z cudem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi