Buziak Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Tak jak w temacie. Ja nigdzie nie moglem ich znalesc :( A ostatnio podjolem sie zrobienia kolekcji calej serii, glownie chodzi o serie "Z" ale ten angielski dubing i podklad muzyczny mnie wykancza :( To strasznie psuje atmosfere i klimat. Dlatego tez poszukuje odcinkow DBZ na DVD i na dodatek w org. japonskim jezyku. Plisss help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Też chcialem sobie skolekcjonować dbz i gt ale jak narazie mam odcinki od 201-210 dbz.Jest typ na allegro co chce sprzedać wszystkie odcinki db dbz i dbgt za 150zł.Gdyby cos sarki wpadlo to by sie kupiło :)A w sklepach widziałem tylko pełnometrażowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Hmm ale musza byc w jezyku japonskim :) Bo angielski jest do bani i psuje caly klimat :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Są w japońskim i do tego dubing (czy dabing) polski.A tak swoją droga to fakt, angielska wersja jest spieprzona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 A nie mozesz sciagnac, wczoraj szarpnalem ostatnia czesc DB movies - w oryginalnym jezyku ( dvix ). I mam kilka odcinkow z serialu - chociaz z tym gozej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Hmmmm mozna by, ale jak by to powiedzieć.... nie wiem z kąd :) siedziałem dzisiaj ze 3 godziny i nic:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_pl Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Też chcialem sobie skolekcjonować dbz i gt ale jak narazie mam odcinki od 201-210 dbz.Jest typ na allegro co chce sprzedać wszystkie odcinki db dbz i dbgt za 150zł.Gdyby cos sarki wpadlo to by sie kupiło :)A w sklepach widziałem tylko pełnometrażowe. 1279268[/snapback] mam odcinki od 1 do 34 jak byś chciał ale nie mam 206, 207, 208 które ty masz moze zrobimy wymiane tylko nie wiem jak bo sam nie mam strony internetowej a przez poczte nie wiem czy takie duże pliki da się wysłać. Jak cie to zainteresuje to odpisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) :angry: 1. Anime^^ 2. Niech wam ziemia lekka bedzie http://s0n1c.idohost.com/misc/torrent/ 3. W folderze z DBZ sa 4 torrenty co zawieraja odcinki dubingowane i z subem. Odznacznie w nich te z dubingiem. Edytowane 6 Marca 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Ja w sklepie kiedys widziałem dbz dzielone po 25 odcinków na 1 dvd o ile dobrze pamiętam ,wszystko bylo w rtl i tvn7 :P teraz pozostał tylko p2p :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelcavallini Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Mam olbrzymią prośbę. Ma ktoś może linki do TORRENTA czy eDonkey pod którymi są ukryte pliki Dragon BAlla (chodzi mi głównie o serie Z ale innymi w ogóle nie pogardze) Jeśli masz cokolwiek , to napisz. wielbicieldb@o2.pl Z tego forum mam do całej serii DBZ sub (ale nie jestem na 100% pewnien) Za wszystko z góry dziękuje POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Damm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelcavallini Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Dzięki wielkie UWIELBIAM CIE , SOn1C Ale mam pytanie : te linki to do serii DBZ po japońsku ? Nie chce być niewdzięczny,ale ja szukam głównie linków do serii angielskojęzycznej. Masz może jakieś linki do innych serii np.DB lub DBGT ? Jeśli bracie miałbyś taki linki to byłbym przeokropnie wdzięczny. Z góry dziękówa DUŻA POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Z tamtych torrentow to tylko 4 zestawy sa dual. Ciezko ci bedzie znalezc po angielsku tylko. Wogole DB po angielsku odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 dBZ na DvD ? nie widziałem tego w swoich okolicach (całe podlasie) btw. francuski dubbing tez mi sie bardzo podoba przyzwyczaiłem sie jak ogladałem na rtl7 i tvn 24 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 To wogole wyszlo to w Polsce? Ja w sklepach widzialem tylko Ksiezniczke Mononoke, Spirited Away i Arjuna: Corka Ziemi. W wypozyczalni kolo mnie jest tez Cowboy Bebop: The Movie, ale znalezienie tego w sklepach (rowniez tych internetowych) graniczy z cudem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...