tburdzy Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Cze mam taki problem z windowsem Xp pro wczytuje mi sie przez 3 minuty a potem sie restuje i tak w kolo. Robi mi sie tak nawet po reinstalce systemu (pare dni chodzi i nagle takie cos sie dzieje), tak od siebie nie ma zadnego powodu nic nie instaluje nawet sterownikow a on i tak po paru dniach zaczyna sie sam resetowac, jak wiecie co moze byc grane to prosze pomozcie... z gory dziexxx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaStEr Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Możliwe, że problem dotyczy stabilności pamięci, podkręcałeś coś? od kiedy masz ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Jak pierw przez kilka dni chodzi, a potem zaczyna wariować, to albo jakiś upierdliwy wirus (może w instalce?) albo coś z dyskiem (taśmą). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Przeskanuj dysk programem od producenta czy nie ma badów. Dociśnij taśmy i wszystkie kable. Aha, memtest przez parę godzin też nie zaszkodzi:) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...