MONK Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Co jest leprze soundblaster czy sis.Z nalazłem w pracy soundblastera i zastanawiam sie co zainstalować. Co jest leprze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Heh co za pytanie jest rzecz wiadomą że SB pozatym można to wyczytać we większości tematów dot kart muzycznych, nie będe pisać dlaczego sam możesz se to poszukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Szczerze mowiac to stary dobry SB Live leje prawie wszystkie karty muzyczne na plytach.. No moze poza dzwiekiem nForce Sound Storm.. Ale podejrzewam ze po modzie SB Live @ Audigy roznica bedzie niezauwazalna a moze nawet na korzysc SB.. Takie jest moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONK Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 sukajką nie znalazłem, a że w audio jestem troche noga to pytam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...