yazeen Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Witam, Mam Office XP juz od roku i ostatnio przestaly mi sie otwierac pokazy slajdow. Gdy otworze w PP jakas prezentacje, i chce ja wyswietlic jako pokaz, to otwiera sie na pasku zadan jakby druga aplikacja PP i nic dalej sie nie dzieje. Jak sobie z tym poradzic??? Przeinstalowanie offica nie pomoglo. Yazeen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuna Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 sformatuj dysk :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yazeen Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Wspaniała rada, wujku Dobra Rada..... Dzieki, nigdy bym na to nie wpadl.... ale raczej myslalem o jakims bardziej cywilizowanym rozwiazaniu... B) Yazeen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 włóż płytę z officem i weź opcje naprawy lub zainstaluj jeszcze raz ewentualnie użyj darmowej przeglądarki pps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yazeen Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 włóż płytę z officem i weź opcje naprawy lub zainstaluj jeszcze raz ewentualnie użyj darmowej przeglądarki pps 1279837[/snapback] Juz probowalem i nie pomoglo.....a za czesto i za duzo uzywam PP, zeby sie przelaczac na viewer w trakcie robienia prezentacji.... Jest to dziwny problem i nikt nie wie jak o naprawic.....a format C: wolalbym traktowac jako osatecznosc... Yazeen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 weź odinstaluj(wywal wszystko z rejestru dotyczące office ) i zainstaluj ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...