KaziQ Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Witam, mam pytanie: czy można podłaczyć do stacjonarnego PC matrycę z dowolnego laptopa? Jeżeli ktoś się orientuje jak to zrobić, proszę o info. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 No właśnie, jak podłączyć matrycę z laptopa do kompa ?? Macie jakieś schematy ?? Moja matryca to 12.1" Samsung LT121S1-106. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarekpl Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Nawet niesłyszałem o takim czyms :-/ wiem że można na odwrót :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 y słyszałem że coś takiego na amigach 600 robili laptopy ale to był cosik skomplikowany sposób .... jak bardzo zalerzy mógłbym poszukać może by to do czegoś się przydało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 kiedyś dzieś znalazłem artukuł na forum jak podłączyć matryce od lapsa do vesa ale niestety wcieło linka i był on po holendersku bodajże ;/, bo chciałem wmontowac z kolegą matryce do jego golfa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 kiedys byl o tym topic w modifikacjach .... tam sproboojcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Tutaj jest dość duży topic o tym jak gosciu podłączył matryce z laptopa do kompa i nie tylko. Powiem że facet ma łeb do takich zabawek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...