Wyderski LAB Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Witam ma problem i to duzy :( Co sie dzieje z czujnikami na mojej AN7 :( Non stop teperatury mi skacza na programach MBM 5 i EverestHome :( Co sie dzieje??? i dlaczego tak sie dzieje :( Prosze o pomoc.... Pozdrawiam w zalczniku "wybryki jednego z w/w programow" :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 To że masz jedną płyte i wiele problemów nie oznacza, że możesz robić tysiąc tematów o niej :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyderski LAB Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Ja tylko proszę o pomoc :( czy ktos pomoze???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Na cholere zakłądasz 2 tematy jak masz jeden głóny temat o an7 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=49835&st=1230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 moze dlatego ze bios warjuje takie temp szczegolnie na procu sa raczej nie mozliwe .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyderski LAB Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Bio orginalny a teperatury to jaks sciema :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Witam ma problem i to duzy :( Co sie dzieje z czujnikami na mojej AN7 :( Non stop teperatury mi skacza na programach MBM 5 i EverestHome :( Co sie dzieje??? i dlaczego tak sie dzieje :( Prosze o pomoc.... Pozdrawiam w zalczniku "wybryki jednego z w/w programow" :( 1279278[/snapback] Przedewszystkim sprawdź jakie są odczyty z biosu Załaduj jeszcze raz bios, napjpierw ściągnij go jeszcze raz ze strony Abita albo jakiś zmodowany. I pisz w głównym temacie jak mówili inni!!! ...gdzie są moderatorzy?... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyderski LAB Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 ??????? 1279597[/snapback] ustaw sobie w biosie zeby sie wylaczal i alarmowal po przekroczeniu okreslonej temperatury a odczytami z programow sie nie martw jesli radiator na procku nie jest goracy bo gdyby tak bylo to twoj proc pozylby pewnie max do obiadu :) i przenies sie do innego watku a ten niech ktos szybko zamknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...