turzol Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Mam problem podczas ogladania filmow avi, mpeg. Mianowicie podczas odtwarzania w niektorych momentach pojawiaja sie czerwone punkciki....czasem zolte ale rzadziej. Nie wiem czy ma na to wplyw funkcja 'Quality" w "Decoder Configuration'? Bo suwak mam na max. Ale przestawilem na Min i tez ten efekt wystepowal. Co to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Niewiem czy coś to pomoże ale jak zaczęły mi się pojawiać błędy w divx (kolorowe pasy pionowe co 3-4 cm) to w krótce potem grafa zdechła. Odkręć grafe i sprawdz może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 sprawdzalem grafe na default i dalej to samo! Moze to wina kodeka? Mam divx bundle 5.02. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anik12 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Miaem podobny problem :) .Kumpel poradzi zainstalować Wina od nowa i wszystko jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 ja jak tak mialem to nie dlugo potem padla mi ta grafa... ale tylko na moim kompie, wlozylem ja do innego i chodzi normalnie hehe wkladam do mnie i sie wali, pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...