kyloss Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 tyle tego jest ostatnio, że można świra dostać :blink: szukam jakiejś płyty do max 400zł, zastanawiam się nad jakimś Epoxem (podobno są spoko); jeśli ktoś ma czas, żeby mi pomóc niech zerknie http://www.format.lublin.pl/cennike.htm i poleci mi coś (musi być z kartą sieciowa) mam 2 pamieci ddr, jedną na 333, drugą starszą, nie wiem czy będą 'współpracować' w miarę znośnie, ale tego pewnie nie da się przewidzieć z góry dzięki za help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Są takie możliwości: Abit NF7-S bądź AN7 ze wskazaniem na tą pierwszą lub DFI LP I to są najlepsze płyty pod socket A pod względem OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyloss Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 (edytowane) Są takie możliwości: Abit NF7-S bądź AN7 ze wskazaniem na tą pierwszą lub DFI LP I to są najlepsze płyty pod socket A pod względem OC 1279365[/snapback] hmm, tyle że tego nie ma w ofercie :( btw co to jest DFI LP? to marka czy jakiś skrót? Edytowane 16 Lutego 2005 przez kyloss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Abit NF7-S (v2.0) ta druga to DFI LanParty NFII Ultra ( DFI to nazwa producenta) obie jak sie postarasz to znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyloss Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 ok, poszukam, dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...