zapson Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Mam problem mam mlodsze rodzenstwo, ktore mnie czasem bardzo denerwoje glownie brat :) daje do sciagania bzdetne rzeczy ktore i tak wypierdzielem z downloadu a limit na neostradzie mi sie zmiejsza o kolejne megabajty :( moze macie jakis programik ktorym moglbym zablokowac eMula tak by byl zminimalizowany dzialal ale przy maxymalizacji prosil o podanie hasla, lub inne programy by zahaslowac dostep na jakasp partycje, lub do innych aplikacji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 win xp ;] konto dla ciebie i brata bez emula ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Podobne pytanie wraz z odpowiedzia padlo wczesniej tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapson Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 win xp ;] konto dla ciebie i brata bez emula ;] 1279519[/snapback] osobne kata beznadzieja wyloguj zalogoj i oczywiscie przy tym odlacz net i przerwij download:P tak to sie nie da!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 osobne kata beznadzieja wyloguj zalogoj i oczywiscie przy tym odlacz net i przerwij download:P tak to sie nie da!! 1280173[/snapback] Taaaaa Tylko ze w XP można się przełączać międy kontami bez wylogowywania i zamykania programów...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 a robimy to guziczkiem windowsa + l ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapson Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 wiem ze mozna sie przelaczac, ale ja tylko pytalem o programy blokujace inne programy!! a wy tu mi :P jak znacie jakies nazwy to piszcie a jak nie to mozemy sie pobrechtac bo narazie tylko to mi zostaje czytajac ten tipoc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Zabierz bratu uprawnienia do katalogu Emule. Po uruchomieniu dostanie errora o braku dostępu i tyle. Do uprawnionych użytkowników wrzuć tylko siebie i po krzyku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 właśnie otym pisałem ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) wiem ze mozna sie przelaczac, ale ja tylko pytalem o programy blokujace inne programy!! a wy tu mi :P jak znacie jakies nazwy to piszcie a jak nie to mozemy sie pobrechtac bo narazie tylko to mi zostaje czytajac ten tipoc :P 1281094[/snapback] Podalem przeciez wyzej linka do innego tematu, w ktorym bylo to juz omawiane. Czytaj odpowiedzi uwaznie! Jeszcze raz dla przypomnienia: Podobne pytanie wraz z odpowiedzia padlo wczesniej 1279787[/snapback] Edytowane 17 Lutego 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...