kamilble Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 w bardzo krótkim czasie potrzebuje jakiegos programu do kopiowania witryn internetowych. Mam program web stripper ale one nie moze mi skopiowac bazy danych której potrzebuje. baza danych znajduje sie na stronie: http://sip.mf.gov.pl/sip/ jest to baza danych interpretacji i orzeczeń ministerstwa finansów która jest powszechnie dostępna. Prosze pomoznie mi znaleść jakis program króy mi skopiuje te interpretacje i orzeczenia. Bardzo mi zalezy na czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 teleport pro polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vangug Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Tak zgadza się - tylko teleport Pro. W tej grupie programów Teleport rządzi ;) Tu masz linka: http://www.tenmax.com/teleport/pro/home.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilble Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 ściągnąłem sobie ten programik ale on mi nie kopiuje tego co chce:((. kopiuje mi tylko index i jakies gify ( w sumie 5 plików) a na tej stronie jest ponad 10 000 dokumentów. Może żle go obsługuje. Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 TeleportPRO - jak można polecać ten soft?? :mur: Tylko Httrack - darmowy i skopiuje wszystko co się da oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilble Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 wyzej pisalem ze juz sobie ten program sciagnalem i zainstalowalem ale nie chce mi tej bazy sciagnac. Opiszcie procedure jaką powinenem wykonac by to mi sciagnelo. PS. zwykłe strony HTML ściaga bez problemu ale to jest baza danych poarta na CMS'sie. Moze sie jej nie da sciagnąć???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...