zwirekjr Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Witam!!! Mam takie pytanie...... Do wyboru mam Quadro2 MXR/EX albo GeForce 2 MX 400 Którą z nich wybrać?? Żwiru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Do jakich zastosowan potrzebujesz grafike. I jakie ceny za nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirekjr Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Do jakich zastosowan potrzebujesz grafike. I jakie ceny za nie ? 1279912[/snapback] Tu nie chodzi o kupno..... Ja mam te dwie karty w domu......... I pytam sie która lepsza.......... Bo mam kupca na tą kartę której nie wybiorę..... A zastosowanie..... Hehe Gry..... :D no i więcej ptk w 3dmarku 2k1.... :lo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 No jesli oryginalne quadro to cenowo bedzie przynajmniej 2 razy drozsze, bo to do zastosowan profesjonalnych. A do gier to szybszy bedzie zwykly mx. Co prawda zwyklego mx mozna przerobic na quadro, ale zawsze lepiej wyglada oryginalne quadro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirekjr Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 No jesli oryginalne quadro to cenowo bedzie przynajmniej 2 razy drozsze, bo to do zastosowan profesjonalnych. A do gier to szybszy bedzie zwykly mx. Co prawda zwyklego mx mozna przerobic na quadro, ale zawsze lepiej wyglada oryginalne quadro :) 1281195[/snapback] Czyli sprzedać Quadro i potem przerobić MX na Quadro?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 to sie bardziej opłaca ale jak za quadro weżmiesz 120zł a za mx 80zł a jeśli sprzedasz np. quadro za 90 zł to sie nie opłaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mozesz sprzedac quadro 2x drozej,a jak chcesz to ta druga na Quadro pozniej przerobisz,co jest zreszta proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Czołem .. czy mozecie mni wskazać na tym forum czy ktoś udzielił wskazówek jak przerobić tę kartęna quadro ? ;] bedę bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Czołem .. czy mozecie mni wskazać na tym forum czy ktoś udzielił wskazówek jak przerobić tę kartęna quadro ? ;] bedę bardzo wdzięczny Tak i tak, tak mi wytłumaczył AragornPL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 po 1 jaki trup po 2 to ja modowałem sterowniki jakos tam wpisz w google quadro soft mod i tam znajdziesz cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...