Lharhard Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Montuje dysk w slocie 5.25' i bedzie tam mial sporo miejsca i tak myslałem zeby kupic takie 2 radiatorki i mu przykleic na góre http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41902555 zeby poprawic oddawanie ciepła. Czy jest sens ? Czy takie dwa przyklejone punktowo cos dadza ? Jakbym mial wiecej kasy to bym kuił wiecej i cały dysk zakleił ale nie mam wiec góra 2 :P ... a moze lepiej nie z góry to przyklejac ale z boku np :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 a nie lepiej wiatraczek :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lharhard Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 a nie lepiej wiatraczek :>?? 1279858[/snapback] Wiatraczek tez bedzie taki 40x40 :) Juz sobie nawet dziure wyciąłem w zaślepce tylko teraz myśle czy wyciągajacy czy wdmuciach!ący :) Ale narazie kwestia radiatorów .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Ja bym dal wdmuciach!acy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarlaxe Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Wiatraczek tez bedzie taki 40x40 :) Juz sobie nawet dziure wyciąłem w zaślepce tylko teraz myśle czy wyciągajacy czy wdmuciach!ący :) Ale narazie kwestia radiatorów .... 1279902[/snapback] A nie wydaje ci sie że odrobinke przesadzasz? radiatory góra i nie tylko a do tego wiatrak... myśle że w zupełności wystarczy jeden witrak wiejący na stronę z elektroniką... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lharhard Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 A nie wydaje ci sie że odrobinke przesadzasz? radiatory góra i nie tylko a do tego wiatrak... myśle że w zupełności wystarczy jeden witrak wiejący na stronę z elektroniką... 1279932[/snapback] No spoks, moze i przesadzam :) ... ale jak ja zrobie zeby wiatrak wiał na elektronike. Ona jest na spodzie twardziela. Jak położe do góry nogami to znów bede musiał kombinowac z podpieciem taśm... Szyn jeszcze nie mam wiec nei wiem czy moge je zamontować troche wyzej, zeby pod spodem było miejsce ??? ( mozna powiedzieć w locie :P ) Ale myślałem, że jak przykleje te radiatory to nie bede brał wiatraka ? Radiatory vs wiatrak oto jest pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 zrób tak, wsadź obojetnie jaki wentyl 8x8 z przodu i puść go na 5v, tanio, cicho i wydajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...