Skocz do zawartości
Lharhard

Radiatory Na Hdd

Rekomendowane odpowiedzi

Montuje dysk w slocie 5.25' i bedzie tam mial sporo miejsca i tak myslałem zeby kupic takie 2 radiatorki i mu przykleic na góre http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41902555 zeby poprawic oddawanie ciepła. Czy jest sens ? Czy takie dwa przyklejone punktowo cos dadza ? Jakbym mial wiecej kasy to bym kuił wiecej i cały dysk zakleił ale nie mam wiec góra 2 :P ... a moze lepiej nie z góry to przyklejac ale z boku np :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiatraczek tez bedzie taki 40x40 :) Juz sobie nawet dziure wyciąłem w zaślepce tylko teraz myśle czy wyciągajacy czy wdmuciach!ący :) Ale narazie kwestia radiatorów ....

1279902[/snapback]

A nie wydaje ci sie że odrobinke przesadzasz? radiatory góra i nie tylko a do tego wiatrak... myśle że w zupełności wystarczy jeden witrak wiejący na stronę z elektroniką...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie wydaje ci sie że odrobinke przesadzasz? radiatory góra i nie tylko a do tego wiatrak... myśle że w zupełności wystarczy jeden witrak wiejący na stronę z elektroniką...

1279932[/snapback]

No spoks, moze i przesadzam :) ... ale jak ja zrobie zeby wiatrak wiał na elektronike. Ona jest na spodzie twardziela. Jak położe do góry nogami to znów bede musiał kombinowac z podpieciem taśm... Szyn jeszcze nie mam wiec nei wiem czy moge je zamontować troche wyzej, zeby pod spodem było miejsce ??? ( mozna powiedzieć w locie :P )

Ale myślałem, że jak przykleje te radiatory to nie bede brał wiatraka ? Radiatory vs wiatrak oto jest pytanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi