SACZI Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 No właśnie, jak mam zidentyfikować A64 z rdzeniem Winchester? Pytałem kilku sprzedawców w mojej mieścinie i tylko jeden zabierał się za zamawianie procka, bo nie mieli go na magazynie. Inni albo po prostu sie przyznawali do tego, ze nie maja pojęcie co to takiego albo dawali mi procka do Socket 754 LOL :D Niestety, nie jestem aż takim maniakiem, zeby identyfikowac procka po numerkach na nim wybitych. Dletego prosze o podanie tego info, lub (lepiej) źródła, gdzie mógłbym jasno to odczytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Spróbuj w googlu cos poszukać. Ale metoda z numerem serii najpewniejsza, jak ściągną to wrzuć jeszcze u nich nmumer do googla i będziesz wiedział. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Jak zamawia to w cenniku z hurtowni powinno pisać 90nm. A jak masz proca przed sobą wystarczy sprawdzić ostatnie dwie litery z pierwszej lini. Jeżeli to jest BI to jest to Winchester. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 (edytowane) cbbid albo cbbhd to na bank sa 90nm czyli winni , a 130nm cbbaec new castle :] Edytowane 16 Lutego 2005 przez VerB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razel Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Identyfikacja AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...