stickers Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 (edytowane) Pytanie nr 1. Czym się rózni dźwięk 5.1 od 5.1 Dolby Digital ? Czy to jest przypadkiem to samo? mam glosn. creative p5800 oraz s.storm. Pytanie nr 2. Czy aktywacja DD 5.1 w panelu NVmixer cos da przy podlaczeniu analogowym mojego zestawu 5.1 ? Pytanie nr 3. Jesli aktywacja 5.1 DD cos da, to gdzie to wykorzystam, np. jak mam film DVD to bedzie to dzialac, albo film DivX DVDRip z dźwiękiem AC3 5.1 ?? Pytanie nr 4. odnośnie ASIO i foobara - czy to mi pozwoli na lepszy dzwiek w aktualnej konfiguracji Pytanir n5. Czy wymiana na Live 24bit cos zmieni? Czy moze s.storm jest dla mnie wystarczajacy ? Edytowane 16 Lutego 2005 przez stickers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stickers Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Odnawiam watek - niech ktos odpowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...