Skocz do zawartości
vegosan

Fluorestencyjna Farba

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie :razz:

Znalazlem ostatnio w sklepie spray fluorestencyjny i mam w obudowie czerwone katody.

Czy jak pomaluje tym sprayem zasilacz+ oploty na kable to bedzie to widocznie swiecić na podany kolor ktory katody bedą wlączone?

Pytam bo troche by to z[ciach!]ie bylo jak by swiecilo wszystko ale tylko wtedy gdy wylacze katody.

Kolory spraya : Zielony,żółty,fioletowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanie  :razz:

Znalazlem ostatnio w sklepie spray fluorestencyjny i mam w obudowie czerwone katody.

Czy jak pomaluje tym sprayem zasilacz+  oploty na kable to bedzie to widocznie swiecić na podany kolor ktory katody bedą wlączone? 

Pytam bo troche by to z[ciach!]ie bylo jak by swiecilo wszystko ale tylko wtedy gdy wylacze katody.

Kolory spraya : Zielony,żółty,fioletowy.

1279900[/snapback]

Gdzie w sklepie to widziałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest to jakis duzy sklep.

Puszka farby kosztuje 29zl. Gość mowil ze jest to dobra farba .

Wy mi lepiej powidzcie czy to bedzie widocznie swiecic przy czerwonym podswietleniu :P

1287543[/snapback]

Podaj adres sklepu kupie przetestuje i napisze ;) bo jak narazie to nigdzie tego nie widze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi