vegosan Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Mam takie pytanie :razz: Znalazlem ostatnio w sklepie spray fluorestencyjny i mam w obudowie czerwone katody. Czy jak pomaluje tym sprayem zasilacz+ oploty na kable to bedzie to widocznie swiecić na podany kolor ktory katody bedą wlączone? Pytam bo troche by to z[ciach!]ie bylo jak by swiecilo wszystko ale tylko wtedy gdy wylacze katody. Kolory spraya : Zielony,żółty,fioletowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 zalezy mi na odpowiedzi jeszcze dzis.Plzka ludzie wymyślcie cos :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 idz do sklepu, wez katode i spytaj czy mozesz wyprubowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Zasilacz mozesz pomalowac. Oplotów nie bo jak je ruszysz to farba popeka. Albo jest jakas super gietka <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Mam takie pytanie :razz: Znalazlem ostatnio w sklepie spray fluorestencyjny i mam w obudowie czerwone katody. Czy jak pomaluje tym sprayem zasilacz+ oploty na kable to bedzie to widocznie swiecić na podany kolor ktory katody bedą wlączone? Pytam bo troche by to z[ciach!]ie bylo jak by swiecilo wszystko ale tylko wtedy gdy wylacze katody. Kolory spraya : Zielony,żółty,fioletowy. 1279900[/snapback] Gdzie w sklepie to widziałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Nie jest to jakis duzy sklep. Puszka farby kosztuje 29zl. Gość mowil ze jest to dobra farba . Wy mi lepiej powidzcie czy to bedzie widocznie swiecic przy czerwonym podswietleniu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Nie jest to jakis duzy sklep. Puszka farby kosztuje 29zl. Gość mowil ze jest to dobra farba . Wy mi lepiej powidzcie czy to bedzie widocznie swiecic przy czerwonym podswietleniu :P 1287543[/snapback] Podaj adres sklepu kupie przetestuje i napisze ;) bo jak narazie to nigdzie tego nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Dokladnego adresu nie znam. Sklep znajduje sie koło KABLA. To są rejony ul.Kamińskiego i dworca Płaszów. Dokladniej to sklep jest tuż obok salonu samochodowego i McDonalda. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Ma swoją stronke w necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 no co ty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 to skąd to można przez net wyczarować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Chcesz Farbe Fluorescyjna to moge ci kupic i wyslać pocztą. Wzamian chcialbym zrobić 3 lekkie kreski na oplotach kabli zeby mi tak leciutko ladnie swiecilo. Zainteresowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 jak to domnie to PRV sie kłania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...