Adam0s Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Witam. Chciałbym sprawdzić możliwości mojej płyty głównej. tzn chce się dowiedzieć jak najszybszy procesor mogę zamontować. nie mam dokumentacji płyty. teraz mam procka celeron 566 socket370, a FSB płyty wynosi 67 MHz. Pomoże mi ktoś?? Pozdrawiam i proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Mozliwość 1. Wystarczy otworzyc obudowe i na laminacie płyty głównej jest nadrukowany jej model. Nastepnie model przepisuje do google i wyszukujesz opis swojej płyty głównej i ... wszystko juz wiesz !!!!! Możliwośc 2. Zapytać na forum www.wruzki.pl tam bede wiedziali lepiej od nas. Zycze powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaStEr Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Są programiki diagnostyczne 1. AIDA 32 2. Sisoftware Sandra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...