Boss87 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Witam! Posiadam płyte MSI i865P Neo (http://www.digit-life.com/articles2/roundupmobo/msi-865p-neo-i865p.html) i mam zamiar zmienić procesor na P4 3,00E, ale kiedyś obiło mi się o uszy, że ta płyta główna nie obsługuje tych pentiumów z E (nie wiem do czego to E służy ;P) i Celeronów D. Może ktoś wie czy to prawda że nie będzie działało. Na mojej płycie mogę niby pociągnąć P4 3 ghz. Poza tym teraz mam Celerona 2,4@ 3,1 więc troche dziwne skoro płyta obsługuje tylko do 3 ghz ;P No a jeśli jednak musiałbym zmieniać płyte to na jaką tak do 400 zł. Z góry dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thorton1973 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 W drugim pokoju mam taką płytę i mogę Cię pocieszyć, po zmianie biosu obsługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 aha ;P no to dobrze ;P dzięki za odpowiedź ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...