wyszukuj Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Cześć chciałem sobie zrobić okinko w kształcie króliczka playboya, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedniego rysunku tego króliczka. Jak ktoś by miał czas i chęci to mógł by mi pomóc poszukać. Najlepiej dajcie link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 slabo szukales :D zajelo mi to pol minuty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Eeee moj jest ladniejszy ^_^ Leniestwo na tym forum jest niemile widziane <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszukuj Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 dzięki ale naprawde szukałem wpisywałem playboy rabbit, a na polskich króliczek playboya i nic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 mogę ci nawet udzielić pomocy :D jak masz google.pl, wchodzisz w zakładkę grafika no i tam wpisujesz dane hasło ;) masz przykład wyników wyszukiwania: http://images.google.pl/images?q=playboy+r...=&start=20&sa=N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszukuj Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 kurcze zupełnie o tym zapomniałem :-P , mam nadzieje że teraz będę już pamiętał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 slabo szukales :D zajelo mi to pol minuty :lol: 1280087[/snapback] Pozwolilem sobie urzyczyc obrazka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Pozwolilem sobie urzyczyc obrazka :) 1281090[/snapback] Ładniej by wygladalo jakbys tło dookoła zlikwidował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 okinko? o jakie okinko chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Ładniej by wygladalo jakbys tło dookoła zlikwidował :D 1281302[/snapback] A to rozumiem ze zamiast bialego mam ustawic przezroczysty ? :> Jak to zrobic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archimonde Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 okinko? o jakie okinko chodzi? 1281310[/snapback] Okienko w budzie. A to rozumiem ze zamiast bialego mam ustawic przezroczysty ? :> Jak to zrobic ??? 1281463[/snapback] Najprościej:print screen z forum-paint-ikonka wybierz kolor- kliknij gdzieś obok avatara-ikonka wypełnienie-zapełnij ramke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Okienko w budzie. Najprościej:print screen z forum-paint-ikonka wybierz kolor- kliknij gdzieś obok avatara-ikonka wypełnienie-zapełnij ramke. 1281501[/snapback] Ale w 2 roznych skinach forum bedzie paskudnie wygladac. Zrob sobie przezroczystego gifa (wybierz kolor przezroczystosci, albo maske), albo png (maska). Na pewno bedzie ladniej wygladac. ;) Edytowane 18 Lutego 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 A to rozumiem ze zamiast bialego mam ustawic przezroczysty ? :> Jak to zrobic ??? 1281463[/snapback] Adobe Photoshop 7.0 ctrl+alt+shift+s ustawiasz na transparency po prawej klikasz jaki kolor ma byc transparent czyli przezroczysty i ... koniec :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...