spiderman6666 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Własnie kumpel chciał zamówic sobie tą obudowę z 4 max ale niestety nie mają jej na stanie a dostępna będzie dopiero w połowie listopada Niewiecie moze gdzie ewentualnie mozna zkupic tą obudowe poza 4 max ? oczywiscie chodzi o sklepy w polsce :) plis help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 8O 8O 8O Kto jest na tyle zboczony żeby qpować tę budę??? :)))))))))))))) BTW IMHO to zaje***** buda 8) BTW2 Ty też masz fajną budę 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 mozesz zdaje sie go zamowic na sirius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Heh tak to jest w polsce wystawiają oferty narob ią apetytu a jak człowiek chce kupic to kiszka miesiąc trzeba czekac zarówno w sirius.pl co 4 max kumpel jednak zamówił w sirius.pl ale model Thermaltake Highest Xaser II 5000 A Plus http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4724&sid=1 sam bym kupił tylko ta cena :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 A przypadkiem Sirius nie kupuje u 4MAX'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Heh tak to jest w polsce wystawiają oferty narob ią apetytu a jak człowiek chce kupic to kiszka miesiąc trzeba czekac zarówno w sirius.pl co 4 max kumpel jednak zamówił w sirius.pl ale model Thermaltake Highest Xaser II 5000 A Plus http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4724&sid=1 sam bym kupił tylko ta cena :evil: nie ma znaczenia gdzie ją zamówił bo i tak sirius kupi ja od 4maxa a poza tym-lekko go pofalowało dawac kolo 1100zeta za bude bez zasilacza-oglądałem -fajna jest ale tych pieniędzy nie warta-ale kazdy ze swoją kasą robi co chce-(lepszy chieftec bigtower z zasiłką 360w za 600zeta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Na biednego nie trafiło :twisted: zresztą to jego kasa nie wiem czy sirius kupuje w 4 max ale jak kolo dzwonił i rozmawiał z kolesiem z siriusa to tamten twierdził ze ciągną bezpośrednio z taiwanu :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 rozmawiał z kolesiem z siriusa to tamten twierdził ze ciągną bezpośrednio z taiwanu :roll: hehe-bujał kazdy towar thermalteka sprzedawany u nas przechodzi przez ręce 4maxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Ano tak.... Mnie dziwi tylko dlaczego sie uparł na tą bude, przecież ona jest obleśna! Szaro - czerwona, a design cheminga jest wyjątkowo ochydny... moim zdaniem to wyrzucanie pieniędzy w błoto, no ale co kto lubi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Makonar przeciesz pisałem ze zmienił na xsare 5000 plus a ta jest czarna z przezroczystym bokiem linka dałem wyzej :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 No, ta jest już lepsza, ale ja i tak wolałbym jakiś klasyczny wygląd dobrej aluminiowej obudowy (Lian-li), niż coś takiego... za okno i Big towera na czarno pomalowanego zabulić 1100zł, to przecież czyste burżujstwo... ta budo kosztuje więcej niż moj procek i grafika razem wzięte :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Jest taka wypas buda CoolerMaster'a zaraz zapodam linka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 za okno i Big towera na czarno pomalowanego zabulić 1100zł, to przecież czyste burżujstwo... ta budo kosztuje więcej niż moj procek i grafika razem wzięte :( tym bardziej iz to nie jest bigtower Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Qrde zakochałem się :) w tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 ta jest dopiero git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Qrde zakochałem się :) w tymJeżli mnie gały nie mylą to jest to samo co w 4Maxie, tylko ta cena ale pomarzyć zawsze można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...