Anomandarist Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Panowie dziewczyna chce mi zrobić ładny prezent urodzinowy i kupić chłodzenie na mojego Winchestera:) i teraz pytanie jakie?? wchodzi w gre tylko AC do 200zł netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Lepszym dzialem bylby ten zwiazany z chlodzeniem konwencjonalnym ;) Pentagram i wiekszy zalman maja ta zalete, ze dmuchaja nie tylko na proca. U mnie pamieci sa chlodne,a temperatura na karcie spadla o 5 stopni po wywaleniu boxowego coolera i wsadzeniu QVC120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomandarist Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 wielkie dzięki za rade i sorki za zły dział, widac ślepota ci u mnie postepuję:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bueno Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 A nie lepiej freezera 64 za ok 100 zl bije nam glowe pentagramy i zalmany :) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) Chyba lekko przesadziles http://www.insanetek.com/index.php?page=arcticcf64 A tu porownanie XP90 do boxowego wentyla http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=90309 Skad ten zachwyt nad Arctikiem? Z porownania wychodzi,ze to straszna nedza. Edytowane 24 Lutego 2005 przez Vasago Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) Panowie dziewczyna chce mi zrobić ładny prezent urodzinowy i kupić chłodzenie na mojego Winchestera:) i teraz pytanie jakie?? wchodzi w gre tylko AC do 200zł netto 1280356[/snapback] a może coś takiego ? XP-120 - chyba najwydajniejszy Cooler w tej chwili (przebija te pentagramy 120+ oraz Zalmany 7000/7700)... ale najdroższy. Sam radiator to cena około 229 zł + Cooler za jakieś 80-120 zł trochę gorszym wyborem jest Zalman 7700 CU - jego zaletą jest to, że jest tańszy, i chłodzi wszystko naokoło - czyli radiator na NB, pamięci z drugiej strony karty graf (o ile u ciebie takie występują), pamięci RAM itp - waga około 1 KG ;) porównywalny osiągami do niego jest XP-90 - cena około 180 zł + naturalnie 60-80 za cooler Najtańszy z rodziny Pentagram QVC-120 CU+, wydajność ciut niższa niż ZM 7700 CU, za to cena niższa (waga 770g) o jakieś 50-60 zł W cenie 200 zł najlepszym wyborem jest 7700 CU - sprawdź jednak czy wejdzie ci na płytę główną, i czy zmieści się pod zasilaczem. A co do Arctica to ... jest tani, cichy i średnio wydajny. Edytowane 24 Lutego 2005 przez wojwar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 A może zestawik thermalke Combo cool PIPE 101 + papst 80x80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...