Jeshua Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 ...czy ktos moze mi powiedziec jak to swinstwo zalokowaclub wylaczyc ? Bede zobowiazany, gdyz ilosc experymentow, ktore wykonuje i ilosc komunikatow generowanych po nieudanych testach przez system mnie wykoncza. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 panel -> system (właściwości systemu) -> zaawansowane -> raportowanie błędów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 dało się też to zrobić za pomocą Anty Spy XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Qrde ale ja leeeeniwy jestem hyhy. Zapodajcie linka do XP antyspy'a. Z góry wielkie THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 ...chlopaki - serdeczne dzieki - ratujecie moje zdrowie psychiczne, ktore i tak nadwatlone jest dosc mocno dzieki wspolpracy przez 7 lat z firma Microsoft i jej "systemami"... Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 ...chlopaki - serdeczne dzieki - ratujecie moje zdrowie psychiczne, ktore i tak nadwatlone jest dosc mocno dzieki wspolpracy przez 7 lat z firma Microsoft i jej "systemami"... Pozdrowienia Kurde, jak ci sie nie podoba microsoft to sie przesiądź na co innego :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 czlowieku - gdzie Twoje poczucie humoru, wstales lewa noga. Ja tylko grzecznie zapytalem o problem jakich mam sporo - i zazartowalem sobie z Microsoftu (jak zreszta wiekszosc z nas). ...ale chyba Tobie decnis zabraklo Ci poczucia humoru - szkoda... Decnis - a wiesz jak najprosciej naprawic system microsoftu - wyjsc i wejsc (tylko uwazaj bo zlosc urodzie szkodzi :D ). ...a moze Bill to Twoja rodzina ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 czlowieku - gdzie Twoje poczucie humoru, wstales lewa noga. Ja tylko grzecznie zapytalem o problem jakich mam sporo - i zazartowalem sobie z Microsoftu (jak zreszta wiekszosc z nas). ...ale chyba Tobie decnis zabraklo Ci poczucia humoru - szkoda... Decnis - a wiesz jak najprosciej naprawic system microsoftu - wyjsc i wejsc (tylko uwazaj bo zlosc urodzie szkodzi :D ). ...a moze Bill to Twoja rodzina ? masz racje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSTAŁEM LEWĄ NOGĄ, I MAM PRAWO BYĆ UPIERDLIWY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 masz prawo - nie ma sprawy - tylko zawsze na poczatku zaznacz ze dzis masz zly humor i ze z forum mamy nie korzystac ;) Jest OKI - nie ma sprawy-wiesz ja sobie zartuje ze wsztystkiego - bo zycie i tak jest dosc szare: z mojego malucha, z mandatu za przekroczenie predkosci na rowerze, z mojego monitora z Lanosow i Matizow z Polonezow i Mercow. ...ze wszystkiego :) Pozdrowka DECNIS - trzymaj sie - i dzieki za rady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 masz prawo - nie ma sprawy - tylko zawsze na poczatku zaznacz ze dzis masz zly humor i ze z forum mamy nie korzystac ;) Jest OKI - nie ma sprawy-wiesz ja sobie zartuje ze wsztystkiego - bo zycie i tak jest dosc szare: z mojego malucha, z mandatu za przekroczenie predkosci na rowerze, z mojego monitora z Lanosow i Matizow z Polonezow i Mercow. ...ze wszystkiego :) Pozdrowka DECNIS - trzymaj sie - i dzieki za rady... Sorki, ale rzeczywiście mam dzisiaj strasznie z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y dzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...