Szymon Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 MAm problem w pracy :) ktos przedemną zaopatrzyl szzefową w ups`a ktory posiada wejscia (oba) na tego typu kable. komputer podpiąl, natomiast monitor w miedzy czasie wymienili na LCD samsung`a ktory posiada wejscie na kabel zasilający typu "koniczynka" i jest kabel ktory ma takie z jednej strony a z drugiej normlane do kontaktu no ale w tym momencie ups zasila kompa a nie monitor. Za cholere nie moge znaelzc takiego kabla, czy ktos orientuje sie czy w ogole takie są? Ktore posiadaja koncowke taka jak wyzej a drugą taka jak nizej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 (edytowane) Według mnie na 99,99% nie dostaniesz takiego kabla jak chcesz. Ale od czego jest lutownica i koszulki termokurczliwe ? Pięć minut i po sprawie. Też tak miałem u siebie :) Update: jeśli nie chcesz ciąć kabla od monitora, to na końcu kabla z rys.1 załóż końcówkę od przedłużacza. W ten sposób uzyskasz przejściówkę. Edytowane 16 Lutego 2005 przez japa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 no i japa mnie uprzedził :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 a pomylic sie nie da czarny(brazowy),niebieski,zielony , wazne zeby tylko zielony byl do zielonego ;) a jak tamte pozamieniasz to nic sie nie stanie :). w nawiasie jest bo raz daja czarny a raz brazowy zalezy jaki humor ma producent kabelka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Nie wiem skąd to pesymistyczne na pewno nie dostanie, wszedłem na allegro i znalazłem w 2 sekundy :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=41811829 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 oj ktos dokladnie nie doczytal :P ;-). Dzieki wszystkim za rady, powiem jej ze takiego kabla nie ma i jak chce to moge zaniesc do elektryka :P sam nie bede przy tym grzebal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 oj ktos dokladnie nie doczytal :P ;-). Dzieki wszystkim za rady, powiem jej ze takiego kabla nie ma i jak chce to moge zaniesc do elektryka :P sam nie bede przy tym grzebal. 1284210[/snapback] A nie lepiej kupić taki kabelek i polutować samemu kabelki? Nie wiem czy jakiś elektryk Ci to taniej zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 A nie lepiej kupić taki kabelek i polutować samemu kabelki? Nie wiem czy jakiś elektryk Ci to taniej zrobi. 1284252[/snapback] 10kabel 8zl przesylka ..... ja bym lutowal :] Chociaz w biurze to BHP obowiazuje. Kable ~230V nie mogą byc lutowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...