sailence Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) burakiem to ty możesz wołać siebie na obiad przez łoki-toki... słuchaj, czytam te twoje długaśne posty i stwierdzam, że działasz każdemu na nerwy, zapytasz pewnie czemu? ponieważ: wygłaszasz na początku jakąś swoją teorię, która jest całkowicie sprzeczna z ogólnie przyjętymi normami, po kilku opozycyjnych komentarzach w twoją stronę zaczynasz eseje mające na celu odwrócić kota ogonem, zarzucasz nam brak wiedzy i wciskasz w usta swoje herezje, nie mam na mysli tylko tego topicu, ponieważ miałem okazję zaobserwować kilka twoich wypowiedzi najpierw wyjeżdżasz, że masz doktorat, śmieją się z ciebie za to, stwierdzasz po tym, że nie jesteś wcale najmądrzejszy, ale w domysle my i tak jesteśmy buraki, zyjesz w przekonaniu że otacza cię banda chłopków roztropków, albo przynajmniej postępujesz tak, że wszyscy tak to odczuwają, więc nie mam przyjemności z tobą rozmawiać poprostu mam prośbę: jak będziesz widział moją wypowiedź w dowolnym topicu to ją zignoruj i nie odpowiadaj na nią (jeśli popełnię jakiś błąd w wypowiedzi to poprawią mnie inni forumowicze, ciebie sobie nie życzę) z tym doktoratem, to jak się postaram to w wieku 21 lat go będę miał (do tego czasu będę zbierał pieniążki na... zapomogę dla egzaminatora - jeśli inni tak robią, to chyba to skuteczne :wink:) = i'm just joking... :D Edytowane 3 Marca 2005 przez sailence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 ehhh to jakis dziwny temat :D ... nastepny topic o odswierzaniu konczy sie klotnia... :blink: co za ludzie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) burakiem to ty możesz wołać siebie na obiad przez łoki-toki... słuchaj, czytam te twoje długaśne posty i stwierdzam, że działasz każdemu na nerwy, zapytasz pewnie czemu? ponieważ: wygłaszasz na początku jakąś swoją teorię, która jest całkowicie sprzeczna z ogólnie przyjętymi normami, po kilku opozycyjnych komentarzach w twoją stronę zaczynasz eseje mające na celu odwrócić kota ogonem, zarzucasz nam brak wiedzy i wciskasz w usta swoje herezje, nie mam na mysli tylko tego topicu, ponieważ miałem okazję zaobserwować kilka twoich wypowiedzi najpierw wyjeżdżasz, że masz doktorat, śmieją się z ciebie za to, stwierdzasz po tym, że nie jesteś wcale najmądrzejszy, ale w domysle my i tak jesteśmy buraki, zyjesz w przekonaniu że otacza cię banda chłopków roztropków, albo przynajmniej postępujesz tak, że wszyscy tak to odczuwają, więc nie mam przyjemności z tobą rozmawiać poprostu mam prośbę: jak będziesz widział moją wypowiedź w dowolnym topicu to ją zignoruj i nie odpowiadaj na nią (jeśli popełnię jakiś błąd w wypowiedzi to poprawią mnie inni forumowicze, ciebie sobie nie życzę) z tym doktoratem, to jak się postaram to w wieku 21 lat go będę miał (do tego czasu będę zbierał pieniążki na... zapomogę dla egzaminatora - jeśli inni tak robią, to chyba to skuteczne :wink:) = i'm just joking... :D 1308769[/snapback] to, że ktoś ma doktorat wcale nie znaczy, ze uważa sie za najmądrzejszego na świecie :) jesteś idiotą, ze stawiasz między stwierdzeniem o posiadaniu doktoratu i o byciu najmądrzejszą osobąna świecie znak równości? czy "miec doktorat" i być osobą "najmądrzejszą na świecie" to synonimy? czy ja kogokolwiek oprócz ciebie nazwałem burakiem? nie zauważyłem :) tylko do ciebie zwróciłem sięw ten sposób więc innych nie mieszaj w nasze kłutnie :) czujesz się zdominowany i stłamszony przez świat? prześladowany? wiesz, ze najważniejsze t oczasem umieć sięśmiać z semego siebie a cudze uwagi mieć w [gluteus maximus]? co do przyjemności - rozmowa nie jest do tego, żeby sprawiała przyjemnośc komukolwiek ... rozmawia siępo to, żeby wymieniac poglądy i spostrzeżenia nawet jeśli sieone komuś całkiem nie podobają - to jest tak zwany pluralizm :) pamiętaj koleś, że ja tylko agresją na agresję mentalną odpowiadam :) Edytowane 26 Marca 2005 przez Mr_Gizmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...