Snajper_Tango4 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Hi! Robię stronkę o chłodzeniu: AC, WC, FC i przeróbkach obudów. Jeśli ktoś z was ma jakieś materiały którye by chciał udostępnić, albo chciałby opisać swoje doświadczenia to niech prześle mi to email'em Oczywiście autor artykułu bedzie wypisany dużymi literami :lol: A może ktoś chciałby razem ze mną poprowadzić tę stronkę? Ma to być poradnik dla tych, którzy pierwszy raz... żeby nie trzeba było 1000 razy tłumaczyć na forum tylko odesłać do stronki. Oczywiście znajda się tam tez porady i propozycje poprawek dla bardziej zaawansowanych. Może coś tam jeszcze dorzucę, ale na razie w poczatkowych planach to tyle. Design stronki możecie obejrzeć: www.freezer.prv.pl Piszcie: snajper_tango4@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Troche nie dopracowana ta strona . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 IMHO świetny pomysł. Jestem chętny do pomocy :mrgreen: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Świetny pomysł, bo tak na prawdę to nie ma takich porządnych polskich serwisów jak choćby www.overclockers.com - Twoja stronka może być pierwszą tak ukierunkowaną :D Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to z pewnością będzie to często odwiedzana stronka, bo coraz więcej ludzi robi "mody" i rozgląda się za WC a nawet FC :lol: BTW: Ja właśnie w tym lub następnym tygodniu będę zakładał u siebie WC i jak dorwę od qmpla cyfrówkę, to z przyjemnością się pochwalę... Powodzenia w realizacji stronki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 ladne tlo, a i pomysl dopry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 stronka wyglada pshyjemnie pozatym ze tlo jest moshe i nawet ladne ale przez to tekst jest jest strasznie nieczytelny na nim :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Kurcze, nie dość że na forum o sprzęcie (przerzuciłem teraz na oślą), to jeszcze sie wcinasz i mówisz że chcesz robić konkurencję... Ja wiem, że chcesz sobie prosto znaleźć ekipe, ale na boga nie takim sposobem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Kurcze, nie dość że na forum o sprzęcie (przerzuciłem teraz na oślą), to jeszcze sie wcinasz i mówisz że chcesz robić konkurencję... Ja wiem, że chcesz sobie prosto znaleźć ekipe, ale na boga nie takim sposobem. popieram tego pana a strona ciot przebajerowana.... i jakos mi sie nie podoba..... moze ze wzgledu na kolorystyke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 nie ladnie tak pod nosem sie reklamowac jako konkurencja [pewnie poszeisz jaka tam konkurencja :wink: ] ;| hhyhy co bys zrobil gdybys byl wlascicielem sklepu komputerowego - w danym momencie tlum ludzi chce cos u cie qpic zamowic.. i nagle wchodzi gostek daje ludzia ulotki i mowi "u mnie jest lepiej, chodzcie za mna" ;] porownanie moze nie do konca trafne aczkolwiek oddajace sedno sprawy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 czarne litery na tym tle sa zdeka nieczytelne :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Snajper_Tango4 Ty se chyba jaja robisz :!: :!: Cale Menu jeszcze skopiowales ze strony www.osiolek.pl ... a to juz nie ladnie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 cos mi ten osiolek.pl nie chce wejsc :[ ale jesli to prawda to ... nieladnie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 sorry.... www.osiolek.com :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Fajna stronka, fajny pomysł... tylko że jakaś nieczytelna :) zmień tło może, bo się trzeba męczyć żeby coś zobaczyć. Pozatym to powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Snajper_Tango4 Ty se chyba jaja robisz :!: :!: Cale Menu jeszcze skopiowales ze strony www.osiolek.pl ... a to juz nie ladnie :evil: Otóż chciałbym wszystkich powiadomić że NIE podkradłem menu z www.osiolek.com !!! Autor tej strony używał prawdopodobnie tego samego programu co ja a mianowiće Xara Webstyle 3.0 (ma ona kilka szablonów które mozna dowolnie modyfikować)!!!!! Kurcze, nie dość że na forum o sprzęcie (przerzuciłem teraz na oślą), to jeszcze sie wcinasz i mówisz że chcesz robić konkurencję... Ja wiem, że chcesz sobie prosto znaleźć ekipe, ale na boga nie takim sposobem. nie ladnie tak pod nosem sie reklamowac jako konkurencja [pewnie poszeisz jaka tam konkurencja ] ;| hhyhy co bys zrobil gdybys byl wlascicielem sklepu komputerowego - w danym momencie tlum ludzi chce cos u cie qpic zamowic.. i nagle wchodzi gostek daje ludzia ulotki i mowi "u mnie jest lepiej, chodzcie za mna" ;] porownanie moze nie do konca trafne aczkolwiek oddajace sedno sprawy.. Szanowni panowie !!! :) Proszę mi pokazać gdzie na Tweak jest DOKŁADNA instrukcja jak zrobić AC WC FC itp. taka dla tych "którzy pierwszy raz" ??? Po prostu brakuje mi czegoś takiego na Tweak dlatego postanowiłem zrobić taką stronkę. Jeśli uważacie mnie za konkurencję to miło :D ale żadna ze mnie konkurencja. Co do tła - właśnie dlatego w news'ach pisze że jestem w trakcie testowania menu... Dzięki za radę co do tła, zmienię na coś innego. Może jakiś zwykły jednolity kolor zamiast faktury ? Dzięki za słowa uznania... Nadal zapraszam chętnych do pomocy Pozdroofka for @LL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Do tego WC, FC...... Mozna by zrobic jakis ilustrowany FAQ do podstawowych spraw -zmiana napiec wentylatorow -i takie inne..... ktore ze zdjeciami sa bardziej przystepne dla " prawiczkuw" i wtedy faktycznie mozna by odsylac ludzi ktorzy maja podstawowe problemy" na taki ilustrowany FAQ o kompach. JESTEM ZA Tylko prosze mi tu bez przekretuw :P Strona zrobiona w calosci prze siebie bardziej cieszy niz jakies kopiowanie innych stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Do tego WC, FC...... Mozna by zrobic jakis ilustrowany FAQ do podstawowych spraw -zmiana napiec wentylatorow -i takie inne..... ktore ze zdjeciami sa bardziej przystepne dla " prawiczkuw" i wtedy faktycznie mozna by odsylac ludzi ktorzy maja podstawowe problemy" na taki ilustrowany FAQ o kompach. JESTEM ZA Tylko prosze mi tu bez przekretuw :P Strona zrobiona w calosci prze siebie bardziej cieszy niz jakies kopiowanie innych stron. Patrz wyżej !!! Co do podstaw to właśnie coś takiego planuję tylko potrzebuje dużo materiałów dlatego ponawiam apel: Nadsyłajcie co się da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Snajper_Tango4 Ty se chyba jaja robisz :!: :!: Cale Menu jeszcze skopiowales ze strony www.osiolek.pl ... a to juz nie ladnie :evil: Otóż chciałbym wszystkich powiadomić że NIE podkradłem menu z www.osiolek.com !!! Autor tej strony używał prawdopodobnie tego samego programu co ja a mianowiće Xara Webstyle 3.0 (ma ona kilka szablonów które mozna dowolnie modyfikować)!!!!! Kurcze, nie dość że na forum o sprzęcie (przerzuciłem teraz na oślą), to jeszcze sie wcinasz i mówisz że chcesz robić konkurencję... Ja wiem, że chcesz sobie prosto znaleźć ekipe, ale na boga nie takim sposobem. nie ladnie tak pod nosem sie reklamowac jako konkurencja [pewnie poszeisz jaka tam konkurencja ] ;| hhyhy co bys zrobil gdybys byl wlascicielem sklepu komputerowego - w danym momencie tlum ludzi chce cos u cie qpic zamowic.. i nagle wchodzi gostek daje ludzia ulotki i mowi "u mnie jest lepiej, chodzcie za mna" ;] porownanie moze nie do konca trafne aczkolwiek oddajace sedno sprawy.. Szanowni panowie !!! :) Proszę mi pokazać gdzie na Tweak jest DOKŁADNA instrukcja jak zrobić AC WC FC itp. taka dla tych "którzy pierwszy raz" ??? Po prostu brakuje mi czegoś takiego na Tweak dlatego postanowiłem zrobić taką stronkę. Jeśli uważacie mnie za konkurencję to miło :D ale żadna ze mnie konkurencja. Co do tła - właśnie dlatego w news'ach pisze że jestem w trakcie testowania menu... Dzięki za radę co do tła, zmienię na coś innego. Może jakiś zwykły jednolity kolor zamiast faktury ? Dzięki za słowa uznania... Nadal zapraszam chętnych do pomocy Pozdroofka for @LL ok... jesli tak to sorry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Nadsyłajcie co się da :) Wlasnie dziś dostałem od Mate'a upragnioną paczkę z akcesoriami WC, pożyczyłem cyfrówkę od qmpla i już robię dokumentację zdjęciową :D Czeka mnie "bizi łikend" i jak to wszystko poskładam, to na pewno się pochwalę i najciekawsze materiały wyślę mailem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Dobra Snajper. Posłałem Ci artyqlik :mrgreen: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 idea fajna ale stronka jest straszna, nie da sie jej czytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Hmmm moja opinia: layout raczej sredni.. co do pomysłu: cool! chętnie uzycze fotki swojego WC... kompa do jakiejs galerii czy czegos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Hmmm moja opinia: layout raczej sredni.. co do pomysłu: cool! chętnie uzycze fotki swojego WC... kompa do jakiejs galerii czy czegos... Obiecanki, macanki :( Jak Mate prosil o fotki WC na stronke Silicon Valley to tez ,"mnostffo ludzi podeslalo (jeden Varrol, tylko :x ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 więc tak: - co do nieczytelności tekstu to jak tylko będę mógł zmieniam na jednolite, jednokolorowe tło - Mateoosh dostałem artykulik podstawy wykorzystam po przeróbce, a twoje doświadczenia wrzucę w oryginale red~XP Obiecanki, macanki Jak Mate prosil o fotki WC na stronke Silicon Valley to tez ,"mnostffo ludzi podeslalo (jeden Varrol, tylko ) Jak mi ktoś coś przyśle to fajnie jak nie to trudno, jak ktos mówi że przyśle to ok, ale ja nikogo nie zobowiązuję - to jest dobrowolne Podkreślam że to co jest teraz pod www.freezer.prv.pl to jest stronka testowa - więc dzięki za wszelkie słowa krtyki i porady - musze jeszcze dopracowac parę rzeczy. Całość ruszy za jakieś max 2 tygodnie bLaSter Hmmm moja opinia: layout raczej sredni.. co do pomysłu: cool! chętnie uzycze fotki swojego WC... kompa do jakiejs galerii czy czegos... Nie zależy mi na jakimś kosmicznym czy super bajeranckim design'ie - to ma być poradnik, a zdjęcia bardzo się przydadzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 więc tak: - co do nieczytelności tekstu to jak tylko będę mógł zmieniam na jednolite, jednokolorowe tło - Mateoosh dostałem artykulik podstawy wykorzystam po przeróbce, a twoje doświadczenia wrzucę w oryginale red~XP Obiecanki, macanki Jak Mate prosil o fotki WC na stronke Silicon Valley to tez ,"mnostffo ludzi podeslalo (jeden Varrol, tylko ) Jak mi ktoś coś przyśle to fajnie jak nie to trudno, jak ktos mówi że przyśle to ok, ale ja nikogo nie zobowiązuję - to jest dobrowolne Podkreślam że to co jest teraz pod www.freezer.prv.pl to jest stronka testowa - więc dzięki za wszelkie słowa krtyki i porady - musze jeszcze dopracowac parę rzeczy. Całość ruszy za jakieś max 2 tygodnie bLaSter Hmmm moja opinia: layout raczej sredni.. co do pomysłu: cool! chętnie uzycze fotki swojego WC... kompa do jakiejs galerii czy czegos... Nie zależy mi na jakimś kosmicznym czy super bajeranckim design'ie - to ma być poradnik, a zdjęcia bardzo się przydadzą :) Narazie (dzis) to moge Ci wyslac jak to wyglada zmontowane... rozmontowywal bede dopiero w niedziele i wtedy czesci zaprezentuje... A co do tego czy to dam... hmmm wiesz Reed... dla mnie to nie problem bo mam cyfrowke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 trzeba cos zobacz na www.dioda.prv.pl, moze cos pomoge... Pozdrawiam Robert :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 trzeba cos zobacz na www.dioda.prv.pl, moze cos pomoge... Pozdrawiam Robert :D Pytanie: 1. Czego miałbym potrzebować ? 2. A w czym mozesz pomóc ? Jeśli masz zdjęcia albo chcesz napisać artykuł to bardzo chętnie Pozdroofka Snajp >-,----' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuKi Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Jeśli chodzi o WC to moge coś o tym pomieszczeniu powiedzieć bo często rana je odwiedzam... :lol: A tak serio to pomysł miałeś dobry ale musisz jeszcZe troche popracować nad ta stronką... i wogule ten baner...jak to wygląda.... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Jeśli chodzi o WC to moge coś o tym pomieszczeniu powiedzieć bo często rana je odwiedzam... :lol: A tak serio to pomysł miałeś dobry ale musisz jeszcZe troche popracować nad ta stronką... i wogule ten baner...jak to wygląda.... :o Z rana to chyba kazdy zwiedza WC :lol: A co do wyglądu to patrz wcześniejsze posty BTW grafikiem to ja nie jestem - zalezy mi na treści Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 MOZESZ WYWALIC FRAGMENT MOJEGO TEKSTU Z TEJ STRONY ?? nawet sie nie spytales czy mozesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...