MichalP [xsrx] Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 BTW grafikiem to ja nie jestem - zalezy mi na treści skoro zalezy ci na tresci a grafikiem nie jestes to poprostu nie rob grafiki... Prostota i dobry arkusz stylow takze potrafi ladnie wygladac... moje rady (moj glowny porfil pracy to wlasnie www): 1. stosuj tlo ktore nie drazni oczu... jesli nie radzisz sobie z doborem tego typu rzeczy poprostu daj jakis ladny nie krzyczacy kolor tla (pastel) 2. Arkusze stylow... czcionka by byla czytelna i jednoczesnie nie byla standardowo nieforemna jak w przypadku braku arkuszu wymaga przemyslanego css 3. nie kopiuj ... kopiowac moze kazdy... newsy pozyskiwac z frazira tez moze kazdy... chcesz robic strone o tym temacie ? to pisz co wiesz... z czasem powiekszaj materialy... nie staraj soe odrazu robic full wypas serwis.. Rzymu nie zbudowano w 1 dzien :))) 4. Ciekawe dane... cos czego gdzies indziej nie ma... klimat... tego brak na naszych serwisach... Przykladowo Tweak (sorki to nie jest zlosliwe .. w koncu siedze tu co dnia :))) ) ... tweak gdyby nie forum by umarl w butach... Lisek i inni nie maja za wiele czasu by non stop prowadzic testy i zachecac do codziennej pasji czytania nowych newsow... brak wielu danych, podstaw zmusza ludzi do szukania... Zrob cos takiego tylko... hymm bierz sily na zamiary :)) 5. Pamietaj ze jesli np ja nie znajde przec 2 - 3 dni nic nowego na www to poprostu omijam serwis i szukam czegos bardziej atrakcyjnego, wiec zastanow sie czy dasz rade :) 6. pocieszajacy jest fakt ze np overclockers.com tyz grafika nie ma :) ale ogladalnosc :))) ma spora - tylko tam cos sie dzieje :) jest kupa fajnych info 7. powodzenia :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 MOZESZ WYWALIC FRAGMENT MOJEGO TEKSTU Z TEJ STRONY ?? nawet sie nie spytales czy mozesz Napisałem na "chodzeniu freonem" że już usuwam Sorki moja wina nie spytałem :oops: :oops: (czy 100 km na kolanach do Częstochowy w ramach pokuty wystarczy :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...