bj Posted February 16, 2005 Report post Posted February 16, 2005 Może mi się wydaje, ale kolory na tym necu sa jakies takie "niekonkretne", "niewyraźne", nie wiem jak jeszcze je mam nazwać. Mam się do tego przyzwyczaic czy jest jakiś sposób żeby je poprawić? Monitor jest na razie podłączony przez d-sub, czy po podłączeniu przez dvi powinno się poprawić i jaki kabel kupić tzn. czy opłaca się kupować taki za około 60 zł, czy poszukać droższego (gdzie można go znaleźć?). Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Gumis7777 Posted February 17, 2005 Report post Posted February 17, 2005 Ja mam 1760 NX i jestem zadowolony .Coprawda kolorki lepsze sa na crc niz na lcd,ale ostrosc bije o glowe. Spokojnie przyzwyczaisz sie. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
bj Posted February 18, 2005 Report post Posted February 18, 2005 a masz go podłączonego przez dvi? jesli tak to jakim kablem? taki bylby dobry? czy moze jakis zwykly za 50-60 zl? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Domik Posted February 18, 2005 Report post Posted February 18, 2005 ewentualnie właściwości i tam masz ustawienia barw contrastu i itd Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Gumis7777 Posted February 21, 2005 Report post Posted February 21, 2005 Zwykly z allegro kupiłem Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...