bj Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Może mi się wydaje, ale kolory na tym necu sa jakies takie "niekonkretne", "niewyraźne", nie wiem jak jeszcze je mam nazwać. Mam się do tego przyzwyczaic czy jest jakiś sposób żeby je poprawić? Monitor jest na razie podłączony przez d-sub, czy po podłączeniu przez dvi powinno się poprawić i jaki kabel kupić tzn. czy opłaca się kupować taki za około 60 zł, czy poszukać droższego (gdzie można go znaleźć?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Ja mam 1760 NX i jestem zadowolony .Coprawda kolorki lepsze sa na crc niz na lcd,ale ostrosc bije o glowe. Spokojnie przyzwyczaisz sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bj Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 a masz go podłączonego przez dvi? jesli tak to jakim kablem? taki bylby dobry? czy moze jakis zwykly za 50-60 zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 ewentualnie właściwości i tam masz ustawienia barw contrastu i itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Zwykly z allegro kupiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...