Mark Nazzal Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Hey Jakiego programu używacie do rippowania filmów z płyt DVD (oczywiście mam napęd : PP) ? Oprocz tego z www.321studio.com bo mam z nim jakieś problemy (no key for enscryption found etc, itd.). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Pakiet Gordian Knot (Rip płyty - Smart Ripper ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Pakiet Gordian Knot (Rip płyty - Smart Ripper ) ... tylko i wyłącznie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Ja napisze z pamieci bo robiełem to dawno (ok rok temu)... rippowanie to DeCSS; Virtual Dub; a do reszty...: ac3dec; mpeg2avi; SubRip; GUI do ac3dec'a i mpeg2avi ... jak chcesz to jeszcze moge Ci dac dokładny opis ktory sam napisalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Pakiet Gordian Knot (Rip płyty - DVD Decrypter ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Też polecam Gordian Knot, lecz chcialbym zwrócic uwage na najnowsze wersje tego pakietu bo lubią być niestabilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 DeCSS ma jakieś problemy na nowszych systemach (nie uruchamia się), ale faktycznie on był niezły i pierwszy w dodatku (pamiętacie te jaja ze złamaniem zabezpieczeń w DVD?) Obecnie polecam DVD Decrypter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...