mechl!k Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Hmm... to juz sie wydaje podejrzane... ;] Bez zadnych targów, dyskusji, zarzutów? Hmm... dobra, powiedz - ile Ci dali... ;] <joking of corse... > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) <_< Żeby nie było to przedstawię całą rozmowę: Mój mail do CPC: Witam. Z tej strony Łukasz "Luks__pl" Sajboth z serwisu Tweak.pl. Piszę w sprawie pastwa nowego produktu, mianowicie WaterCooler Compact SE 12dB. Chciał bym się dowiedzieć czy istnieje możliwość otrzymania go do testów. Już opisywałem podobne zestawy, z moją pracę można się zapoznać np. tu: http://tweak.pl/artykul/porownanie_wc2 Jeśli to możliwe to prosił bym o namiary na jakiś komunikator np. GG, Tlen, Skype, .. ps. pisze teraz z mojego maila służbowego w innej pracy dlatego jest "pc-shop.pl" ;) Potem był mail do liska. Firma CPC napsiała do niego aby :-P potwiedzić moją tożsamość. Następnie kolejny mój mail: Wiem, że już potwierdziliście moją tożsamość ;) Jeśli jesteście zainteresowani testem waszego produktu (WaterCooler EFL 12 dB PLUS) na serwisie Tweak.pl to możecie przesłać go na adres: xx-xxx xxxx ul. xxxxx xxxxxxxxxxx xx Łukasz Sajboth Otrzymałem następująco odpowiedz: Witaj. Dziękuję za podanie adresu, oczywiście wyśle zestaw, w mailu potwierdzę dzień wysyłki. Serdecznie pozdrawiam Krzysztof Piotrowski Informacje dodatkowe, akcesoria, sklep www.cpc.pl :angry: I mi nawet nie gadać o sponsorowanym arcie. mechl!k ta odpowiedz nie jest skierowana do Ciebie, piszę to ponieważ są na tym forum osoby, które zaraz się rzucą z wiadomymi tekstami Edytowane 16 Marca 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 luks_pl mógłbyś podczepić test do tego testu :) http://tweak.pl/artykul/porownanie_wc2 albo przynajmniej na tym samym konfigu testować :) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Hymm recenzja realnej (nie?)wydajności CPC wymagałaby zewnętrznego źródła do testu (tzn - nie od cpc tylko jakiegoś sklepu, który owy zestaw posiada)... Jak ktoś wspomniał - mogą odpicować zestaw :/ A w przyszłości jeśli ktoś zauważy różnice między wersją oficialną, a tą którą była w testach - cpc powie rev2.0 i [gluteus maximus] blada :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Tego nie da się odpicować :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Maluchów też nie... A zobacz co za "stfory" po ulicach jeżdzą... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 luks_pl mógłbyś podczepić test do tego testu :) 1332044[/snapback] Platforma uległa zmianie. Zmieniłem procka z P4 2,6Ghz na tego 3,2 Presscot :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 tylko nie mów że srepece chłodzi 4600MHz... ;) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 tylko nie mów że srepece chłodzi 4600MHz... ;) POzdr. 1332476[/snapback] :wink: To się okaże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 4600 mial przy -10C stresie, na wodzie powinien poleciec w okolicach 4200mhz a na cpc.......... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ... a na cpc.......... :lol: 1332641[/snapback] ... 5200MHz ? :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) ... 5200MHz ? :roll: :wink: 1332697[/snapback] i to do tego bezgłośnie :lol: a takbtw. koniec OT :!: Edytowane 17 Marca 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 heheh lukas czekamy na recke... hyhy szykuje sie neizly polew... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 heheh lukas czekamy na recke... hyhy szykuje sie neizly polew... 1337204[/snapback] Czy będzie polew to nie wiem, jakoś nie widzi mi się powódz w kompie :-P Wysłałem zapytanie do CPC czy będę mógł rozebrać obudowę jednostki chłodzącej i pokazać co jest w środku, czekam na odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomidlo Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 no to czekamy na recenzje :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 no to czekamy na recenzje :rolleyes: 1339974[/snapback] Przed chwilą dzwoniłem do CPC i zestaw będzie prawdopodobnie na początek kwietnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Przed chwilą dzwoniłem do CPC i zestaw będzie prawdopodobnie na początek kwietnia. 1348924[/snapback] A pozwolili rozkrecic, czy nie chca pokazywac kosmicznych technologii? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 A pozwolili rozkrecic, czy nie chca pokazywac kosmicznych technologii? :> 1348939[/snapback] Nie uzyskałem odpowiedzi :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Nie uzyskałem odpowiedzi :-| 1349084[/snapback] to walcz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Po tym jak macałem to "cudo" w CHIPlabie nie wróżę przyszłości twojemu prescottowi. Średnica wlotów jak w słomce do pifffka, a jak zagniesz węże to jużw ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Nie uzyskałem odpowiedzi :-| 1349084[/snapback] Hmm; jak dla mnie brak zaprzeczenia = potwierdzenie :blurp: ...srubokret w lapki i ... ;] BTW. moje kondolencje z powodu przyszlego spalenia procka :lol: :wink: Edytowane 25 Marca 2005 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Po tym jak macałem to "cudo" w CHIPlabie nie wróżę przyszłości twojemu prescottowi. Średnica wlotów jak w słomce do pifffka, a jak zagniesz węże to jużw ogóle. 1349482[/snapback] Toś mnie pocieszył :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomidlo Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Panowie! Badzmy optymistami... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Pocieszę cię jeszcze bardziej. Zestaw składa się z 2 bloczków, a NB też generuje sporo ciepła, także przy okazji można załatwić jeszcze sprawę płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Pocieszę cię jeszcze bardziej. Zestaw składa się z 2 bloczków, a NB też generuje sporo ciepła, także przy okazji można załatwić jeszcze sprawę płyty głównej. 1350231[/snapback] A jak pęknie wąż - to grafa, muzyczna oja ^.^ Już czuć w powietrzu ten zapach spalonych części ^.^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 nic nie peknie bo ma domieszke grafitu. a co do slomek to we wroclawiu pan marcin na wykladzie o podstawach chlodzenia wodnego przekonywal ze slomki przy slabej pompce sa rozwiazaniem tak samo dobrym jak 12/16 przy kolosie 1000l/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Pocieszę cię jeszcze bardziej. Zestaw składa się z 2 bloczków, a NB też generuje sporo ciepła, także przy okazji można załatwić jeszcze sprawę płyty głównej. 1350231[/snapback] Będę zakładał tylko blok na CPU, bo wokół NB nie mam otworów tylko takie śmieszne haczyki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Możesz też spróbować na grafie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Możesz też spróbować na grafie :lol: :lol: :lol: 1350597[/snapback] 6800GT v-mod 1,5V B) - woda by się zagotowała :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 luks__pl -> ZOBACZ czego możesz się spodziewać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...