BENITO Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Jaka woda? Przecież to wszystko wyparuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 luks__pl -> 1366967[/snapback]Paczka od CPC jeszcze do mnie nie doszła. Sądzę, że trwa to tak długo bo robią specjalny odpicowany zestaw :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 czekam z niecierpliwoscia na test, bo jestem na wymianie chlodzenia i moze to sobie sprawie ;) LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) hehe ja tez mam takie compact wc;) tylko ze zalezalo mi na ciszy i efekcie wizualnym a nie na wydajnosci;) wyglada tak http://www.hardware-test.dk/oc/image.php?i...atur/2974-6.jpg http://www.hardware-test.dk/oc/image.php?i...tur/2974-15.jpg http://www.hardware-test.dk/oc/image.php?i...tur/2974-18.jpg Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Włąśnie wszedłem na stronke cpc i widze: Ponad 32000 :blink: osób nam już zaufało, może zaufamy i my :lol:, doradca nam w tym pomoże :lol: Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Polska to być piękny kraj. 32000 naiwnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sportmaus Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Polska to być piękny kraj. 32000 naiwnych 1367689[/snapback] :lol: :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 jest ten test czy nie ma?? hmmm dostales juz paczke luks? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 jest ten test czy nie ma?? hmmm dostales juz paczke luks? 1367971[/snapback] Paczki jeszcze nie dostałem więc i testu narazie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Oooo!!! czyzby do tej pory nie przyslali? Pewnie na cle utknelo ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 No co wy chińczycy by sie chyba w takie złomki nie bawili nie? A może jednak w ramach cięcia kosztów...i dlatego nie ma dysz wentouriego i turbolizatorów..bo je wycieli w trakcie produkcji jako zbyt kosztowne rozwiązania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Oooo!!! czyzby do tej pory nie przyslali? Pewnie na cle utknelo ;D 1463594[/snapback] Jeszcze nie przysłali ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Jeszcze nie przysłali ... 1463702[/snapback] Kłamiesz, to chłodzenie tak Ci sie spodobało, nie chcesz go nam pokazac i ukrywasz dla siebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Kłamiesz, to chłodzenie tak Ci sie spodobało, nie chcesz go nam pokazac i ukrywasz dla siebie ;) 1463711[/snapback] Tak B) dostałem specjalnie odpicowaną wersję i nie pokaże jej nikomu, nikt nie dostanie mojego CPC :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Mówiłem że odpicują.. pewnie storma jedną dziurką od nosa wciąga a 2 cascade... :lol: :lol: Może dobrze że nie przysłali- po kupować nowego proca po przegrzaniu sie poprzedniego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...