Skocz do zawartości
Renmedia

Zmienianie Rzeczywistej Wielkośći Plików

Rekomendowane odpowiedzi

<_< problem jest taki:

Robię obraz płyty CD, i montuję go w wirtualnym napędzie. Wszystko jest Ok :D

Jednak często taki obraz jest potrzebny tylko po to, aby soft mógł stwierdzić legalność uruchamianego programu lub gry. Problem z tym , że jak się ma kilka takich obrazów na twardzielu, to niestety zajmują one (niepotrzebnie zresztą) miejsce na dysku. :mad:

Są tacy fachowcy którzy oszukują system w taki sposób, że obraz płyty zajmuje na dysku np. 1,5M a w wirtualnym napędzie jest widziany jako full płyta 700M z poprawnymi wielkościami plików. :unsure:

Czy ktoś wie jak zmanipulować tak pięknie obrazek płytki? :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam zaraz fora ja tu nic nielegalnego nie widze. mnie tez wnerwia (wlasciwie to wnerwialo kiedys) jak grajac powiedzmy w bg instaluje te 4 walone giga na dysk a to cholerstwo i tak potrzebuje plyty w napedzie zeby sie uruchomic. moze zrob obraz i jezeli mozesz edytowac pliki to te najwieksze wyczysc zostawiajac puste pliki z dobrymi nazwami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logan,Feb 17 2005, 15:44]e tam zaraz fora ja tu nic nielegalnego nie widze. mnie tez wnerwia (wlasciwie to wnerwialo kiedys) jak grajac powiedzmy w bg instaluje te 4 walone giga na dysk a to cholerstwo i tak potrzebuje plyty w napedzie zeby sie uruchomic. moze zrob obraz i jezeli mozesz edytowac pliki to te najwieksze wyczysc zostawiajac puste pliki z dobrymi nazwami...

1281966[/snapback]

Jesli _masz oryginal_ to mozesz bez problemu stosowac cracki aby chronic oryginalne plytki. Nikt cie za to nie ukarze i nie powie, ze jestes piratem. Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi