Renmedia Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 <_< problem jest taki: Robię obraz płyty CD, i montuję go w wirtualnym napędzie. Wszystko jest Ok :D Jednak często taki obraz jest potrzebny tylko po to, aby soft mógł stwierdzić legalność uruchamianego programu lub gry. Problem z tym , że jak się ma kilka takich obrazów na twardzielu, to niestety zajmują one (niepotrzebnie zresztą) miejsce na dysku. :mad: Są tacy fachowcy którzy oszukują system w taki sposób, że obraz płyty zajmuje na dysku np. 1,5M a w wirtualnym napędzie jest widziany jako full płyta 700M z poprawnymi wielkościami plików. :unsure: Czy ktoś wie jak zmanipulować tak pięknie obrazek płytki? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 ekhm fora się pomyliły :>?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 e tam zaraz fora ja tu nic nielegalnego nie widze. mnie tez wnerwia (wlasciwie to wnerwialo kiedys) jak grajac powiedzmy w bg instaluje te 4 walone giga na dysk a to cholerstwo i tak potrzebuje plyty w napedzie zeby sie uruchomic. moze zrob obraz i jezeli mozesz edytowac pliki to te najwieksze wyczysc zostawiajac puste pliki z dobrymi nazwami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Logan,Feb 17 2005, 15:44]e tam zaraz fora ja tu nic nielegalnego nie widze. mnie tez wnerwia (wlasciwie to wnerwialo kiedys) jak grajac powiedzmy w bg instaluje te 4 walone giga na dysk a to cholerstwo i tak potrzebuje plyty w napedzie zeby sie uruchomic. moze zrob obraz i jezeli mozesz edytowac pliki to te najwieksze wyczysc zostawiajac puste pliki z dobrymi nazwami... 1281966[/snapback] Jesli _masz oryginal_ to mozesz bez problemu stosowac cracki aby chronic oryginalne plytki. Nikt cie za to nie ukarze i nie powie, ze jestes piratem. Edytowane 17 Lutego 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...