jonathan Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Nie chcialbym stac naprzeciwko niej jak mowi :| "... tszy ja nieffyrasnie mufie??..." No chyba ze starzy jej chlapacze do czola przybili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 "... tszy ja nieffyrasnie mufie??..." nie to calkiem normalna i wyrazna wymowa bobrow i ffieffiureg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Jin: chyba skads znamy ten "blogasek" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Widać, że ma :wub: wielbicieli :D :mur: :lol: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Ludzie, ja nie umiem tego czytać, kumpel za słownik robił :lol: :mur: :razz: mózgu u tej pani nie wykryto :] a może ona ma jakąś specjalną klawiaturę?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) NIE ŚMIEJCIE SIĘ! PRZECIEŻ ONA JEST... BIEDNA! :lol: Jej należy pomóc, otoczyć całodobową opieką, dać rętę inwalidzką (nie za dużą :wink: ) Edytowane 17 Lutego 2005 przez Sysak13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 "niezły hardkor" /Tom'ash, losux/ :D:D:D:D:D:D:D No co Wy chcecie? Zwykła dziewczyna z joł ziomalskim blogaskiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Nie wolno sie nabijać z upośledzonych.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 pffynajmniej befffie zapamietfffana, jako tffffforczyni noffego jezyfa, sufffer ekfstfra :lol: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 takich to tylko dobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 potofno juszh w minnisterstfie edókaciii narodoffej szyfujo projeft ustaffy dzienfi ktfórej schoollla bencie jeszcze bafciej przyjafna mfocieszy dzienki wprofaceniu tefo jenfsyka jafo obowiaskofym w schfoole.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 potofno juszh w minnisterstfie edókaciii narodoffej szyfujo projeft ustaffy dzienfi ktfórej schoollla bencie jeszcze bafciej przyjafna mfocieszy dzienki wprofaceniu tefo jenfsyka jafo obowiaskofym w schfoole.... 1282323[/snapback] ja bym tego nie przeżył, mam przed sobą 2 klasy gimnazjum, technikum i studia :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 miałem kiedyś taką panne w klasie.. ogólnie jest ok.. ale.. na wypracowaniu na polskim potrafiła pisac: jush tesh koFFam itp.. miala wtedy 16 lat.. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Chętnie bym ja poznał :mur: :lol: FFFFFFFFFFFFFFfffffffffFFFFFFfffffffFFFFFFF :blink: Co powiecie na to żeby robić z takim slangiem softy do komórek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 może poprostu seplenienie przekłada na klawiature... ; ]]]] a może przykłada sie bardzo by w przyszłości stworzyć jakieś wyjątkowe dzieło, co by ją za pionierke stylu nowego wyloooozowaneffo wzięli... ; ]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 taaak :D niezly hardkor ;] To jakas gwara jest ? :P Niss nie kaffujee so ona fpiiszeee... Ale jest ql i trendi :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 buahahahah :D kuFa nie moge a moze Fcipe ;o :D dzisiaj nie poflam do fkoolky bo trochem zaspalam i obudzilam sie tak ze joof nie mialabym czasu na odpowiednie pfyfykoffanie sie. a robienie czegos na szybko, 'aby bylo' jeft bez sensu. moja mamoosqa doskonale mnie rozumie dlateo bez problemu pozfolila mi zostac f domcioo ALE WIECIE CO :/ w pewnym sensie podziwiam ta dziewczyne ja bym nie potrafil tak napisac ! ;/ ;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Ogłosznenie ! Przyjmę wspólnika do produkcji klaffiatury tzw "popularną-czatowo-dziecinnej". Mile widziane posiadanie lub znajomość blogów/ języka użytego w owym blogu i nie tylko. Zamierzam wprowadzić automatyczne zmienianie WiElKoŚcI LiTeR, wprowadzenie słownika w rodzaju T9 w komórkach, opierający się na słowniku wyrazów "elo zioms", "gg upośledzone, napolone 10-12 latki", "słownictwo blogasex'owe" oraz wiele innych nad który będzie pracował mój wspólnik ps. jósh opatentoffane :P ps2. nie mówcie że takiego słownictwa używają na codzień normalni słychaczu rapu, bo to jest pomyłka, te osoby (z doświadczeń swojego środowiska) słuchają muzyki od pojawienia się meza ew. 18cweL na rynku polskim ps3. jeżeli ktoś mi zarzuci mi takie słownictwo (używam go na forum testowym, czyli ogólnie do pośmiania się), to mówię że to jest testowe forum :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 co sie z dzieFFFFFFczyny śmiejecie? :) chce mieć FFFFFFajny bloQQ i chce być FFFFFajna :) tak jak w ideji :P hie hie hie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0udi Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 To wszystko jest tak straszne ze to niepojete jaka ci menele widza w niej zachete...(zaspiewalby nagly atak spawacza;) Jak dla mnie to szczyt glupoty tak kalać nasz piękny jezyk! Mając prawie 20 lat mam problemy z neopolszczyzna to co bedzie za 10 lat ?! :D Moglby ktoś napisac plugin do firefox dekodujący te farmazony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) A tak wogule to ona ma niezłą oglądalość. Patrzyłem tam koło 19 miała ~14500 a teraz jest 21 i już ma ~15k. 500 odwiedzin w ciągu 2 godzin :blink: A mama uczyła że nie można przyglądać się upośledzonym :lol: Edytowane 17 Lutego 2005 przez adamm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Zamierzam wprowadzić automatyczne zmienianie WiElKoŚcI LiTeR 1282460[/snapback] Jakiś czas temu napisałem program który kontroluje lampki na klawiaturze(capslock, numlock, scroll lock) tak że migają w róznych kombinacjach. Efekt pisania na klawiaturze przy włączonym programie to własnie takie "WiElKoŚcI LiTeR". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 sqj masz go na srwerze jakimś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 1 2 3 3 weRSje tYlko czASEm Się bLOKujĄ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 1282649[/snapback]KOFfAM CIe ZA to:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 a ktoora ffersja ffest najffepsha ffetłuk ffiebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) esdżej Pikne :D Edytowane 17 Lutego 2005 przez Galvatron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 sgj zaJeEBYSTy ten progSIK OD ciebie ZIomal, tEFAZ KAshdy mOSHE napiFFAc TAFFieko bLOQA pieffneFFO :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 1282649[/snapback] Może to ty napisałęś ten blog :-P Wkopałeś się tym programem :lol: :D Sprzedawaj go na allegro za 5zł a ten blog użyj jako :banana: reklamę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 NIE DZiaLA TO ZBYtnio piekNIE Jak zresZTA WIDAC , alE DAJE fajNY EfekT W KLAWIaturze PODSWIETLanej, JAKBY elektRO DISco :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...