kucyk Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 fff fffffffffffff fff fff ff fffffffffff f fffffffff ffff ffffffffffffffffffffff fff f fffffff f f fffffffffffffff ff ffffffffffff f f ff ffffffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffffffff ff ffffffffffffffff f f fffffffffff fffffffffffffffff fff f fffffffffffffffffffff ffffUC* *OU BI*CH :D so to proffframoo fo jefst f_cippe, ale tchepaa folnoo fisać, szepy działałł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 TO jest profffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffanacja tego forum ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 TO jest profffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffanacja tego forum ;p 1282777[/snapback] chyba fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffoffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffffffffffffffffum :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 PrOGRAmik JEST sWIETny. WrzuCiŁEm sE DO aUTOstarTU :blink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 ahh te mofMiFMaFiKi mi tam nie pffeeffffffffffskaca t@kIe piffanie, noffmalfka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 małomiasteczkowe zwyczaje ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Jakby ktoś nie zauwazył to tam mozna zmniejszyć czas, a tym samym będzie szybciej włączać/wyłączać capslocka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 AlE zaJeFajNIe SIe TaAKiM Czymś PiSze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 sGj FayYnIuFfKi psHoGHRamIq tYLKo PoShAshdROshcIcH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 OMoj PosZFe ALe ZryTY prOGRaM :mur: mAMo TAtO JEstFeM fff PraFfFlCE FFFfFFfffffFFFFFfFFFFFFfffffuuuUUuUUuuuUJJjjJjjjJjJjj !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 pffffff :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) laska denna jak row marianski, ale to pomijam ;] sgj, w czym pisales program? ---LINIA CIECIA jak to zwykl pisac niezapomniany jonas--- Przeczytajcie pierwsze 3 notatki w tym blogu (wyswietlcie wszystkie) , od razu widac, ze ktos sobie robi jaja. Edytowane 18 Lutego 2005 przez MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 lepiej usuń te posty z linkami, bo forum zarośnie takim góffnem że niczego już się nie będzie można tu dowiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 laska denna jak row marianski, ale to pomijam ;] sgj, w czym pisales program? ---LINIA CIECIA jak to zwykl pisac niezapomniany jonas--- Przeczytajcie pierwsze 3 notatki w tym blogu (wyswietlcie wszystkie) , od razu widac, ze ktos sobie robi jaja. 1283409[/snapback] To ktos musial by byc baardzo cierpliwy zeby sobie jaja robic od lipca 2003 roku ... Dla mnie jest to raczej postepujaca z kazdym postem glupota :) - w kazdym kolejnym poscie jest coraz wiecej tego SyFFfffUuuu - mozna by o tym prace magisterska napisac z psychologii :) :PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Zauważcie, że autor wątka go założył i uciekł. Na dodatek to "Początkujący uczestnik", który napisał tu swoje dwa jedyne posty... MeHow ma racje... jaja ktoś sobie robi, tylko pytanie... po co?? :? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 faJny Ten POrGRaMiK JesT :D tYLkO TShEffA SoBiEm UsTafFfiC Na PiedZiESiaT milFfseFFuNd lD i FfteDy jEsT GitEEFFf :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 juz wiem jak to czytac przelatujcie przez tekst patrzac sie na to jak na obrazki i jakos to wchodzi, normlanie genialny jestem, HA :D w sumie chcialbym zobaczyc ta panienke, mialbym z niej TAAAKKAAA beke :mrgreen: http://pclab.pl/news14010.html OMG !!! Według firmy wykorzystywanie przez młodego internautę niektórych ze zwrotów (typu "warez", "w4r3z", albo "h4x") świadczyć może o zaangażowaniu młodego internauty w kradzież własności intelektualnej, w tym w szczególności oprogramowania. 0 w m0rd3, m41y h480r 5p33k 1337 !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt333k Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Zauważcie, że autor wątka go założył i uciekł. Na dodatek to "Początkujący uczestnik", który napisał tu swoje dwa jedyne posty... MeHow ma racje... jaja ktoś sobie robi, tylko pytanie... po co?? :? :mur: 1283620[/snapback] Kazik wczoraj załozylem ten topic a ty mowisz ze zwialem,ja wpadam na fora raz na kilka dni .Kazi poza tym czy tobie sie wydaje ze ja tfo naffiisalem? :lol: Edytowane 18 Lutego 2005 przez Wojt333k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Oł maj gat ... ta panna jest naprawde strasznie glupia ... z kilku pierwszych wiadomosci na jej SEXIBLOGASq wywnioskowalem, ze jest naprawde zarozumiala , arogancka , nieuprzejma i jesli to co ona pisze jest prawda to jest rowniez bogata - ten koles jest chyba tylko dlatego jej wielbicielem :] (moze zbiera na FC :> )... a tak poza tym to dlaczego ośfffffięcim juz nie ffffunkcjonuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Kazik wczoraj załozylem ten topic a ty mowisz ze zwialem,ja wpadam na fora raz na kilka dni .Kazi poza tym czy tobie sie wydaje ze ja tfo naffiisalem? :lol: 1283863[/snapback] Nie napisałem że napisałeś :D Ale wybacz, tak to wyglądało - w końcu to były tylko 2 posty i nic poza tym. Oczywiście jak każdy mogę się mylić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (...)Zatrudnie mojego starszego o 3 latata kuzyna Pawla jako Dee Jay'a. Wiem ze sie sprawdzi w tej roli bo na codzien jest DJ w klubie w Lomzy (on tam mieszka,0) hihihi!(...)O cholera to się zbilża. Aaaaa!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Kurffaa, czytam i czytam. I nic nie kapuje ;]] of CipE KuPam ozO chODzi ;]]] sgJ W_pYtE PRoGrAMIk. JUSh wIEM z cZegO BeDee piSAl Esej NA poLSkI ;]]] Edytowane 18 Lutego 2005 przez Poca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 a NIE MAFF proffRAMIQ do FamieniANIA taqICH LITEEreeq NA FFyklE I OFFrotnie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 O cholera to się zbilża. Aaaaa!!! 1283964[/snapback] moze to twoja siostra ( jak wynika z obliczen 12-13 lat :P)ale ty jestes niedoszlym dj :D ciekawe w jakim klubie gra Jeziorko (disco polo only ) czy też może atom (techno etc) ja mieszkam ok 1km od tego :blink: :mellow: a moze to sie rozprzestrzenie droga pciowa ala' hiv/aids :mellow: :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 moze to twoja siostra ( jak wynika z obliczen 12-13 lat :P)ale ty jestes niedoszlym dj :D ciekawe w jakim klubie gra Jeziorko (disco polo only ) czy też może atom (techno etc) ja mieszkam ok 1km od tego :blink: :mellow: a moze to sie rozprzestrzenie droga pciowa ala' hiv/aids :mellow: :mellow: 1284130[/snapback] Moja siostra ma 19 lat :lol: Dj nie byłem :blink: Atom i Techno??? :blink: Możliwe że droga kropelkową bo ostanio po ściągnięciu programu SGJ sam zaczynam tak pisac :lol: :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Moja siostra ma 19 lat :lol: Dj nie byłem :blink: Atom i Techno??? :blink: Możliwe że droga kropelkową bo ostanio po ściągnięciu programu SGJ sam zaczynam tak pisac :lol: :mellow: 1284372[/snapback] no chyba mi nie powiesz ze tam tekno nie puszczają co ?? disco polo (twoje ukochane :P ) to tam od święta puszczają albo wcale //////////////////////////////////// EDIT : macie jeszcze pogłóff|<0jCi3 http://hip-hop.pl/forum/read.php?f=4&t=11087311285830 Edytowane 18 Lutego 2005 przez FastlY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CemetaryGates Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Dziwnie się poczułem po przeczytaniu dwóch pierwszych notek :( :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 a ja sobie codziennie rano poprawiam humorek :) . A rozowy laptopik mnie zniszczyl bueh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Ten blog to tragedia. Efekt bicia dzieci kapciem po głowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 chyba kapffffcifiem, ja ff sumfie mysflflaflem zfe onaa obryffalfla jakff bylfla malfa jakimfs ffielkfim kijem tfo bejfslbolfa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...