Ouara Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Kupilem dla chrzesniaczki jej pierwszy komp Uzywke jak w temacie Chce jej dolozyc karte graficzna, bo ta zintegrowana byla slabiutka, a teraz ma tam rive tnt2 - totalna porazka jako ze sprzet jest zaplombowany (gwarancje trace jak zerwe plombe) nie mam mozliwosci sprawdzenia jaka jest plyta glowna Na stronie hp znalazem ze chipset jest Intel 815 - opis mowi ze jest agp x 4 1,5/3,3 V Jaką grafę jej kupic? ps. nie interesuje mnie nic powyzej 100 zl - słaby początek roku <_< Edytowane 17 Lutego 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 radeon 7k vs. gf4mx400. widzialem obydwie za 125 ale to bylo na benchmarku. moze gdzies jest taniej. nic innego nie przychodzi mi na mysl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...