wyszukuj Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 wiem że jest całe kompendium wiedzy gdzie jest 159 stron, ale tam nie jest to wyjaśnione. Czy mógł by mi ktoś powiedzieć o co chodzi w najnowszym biosie (do asusa a7n8x-e deluxe(1013) z tymi funkcjami???? # Patch new Samsung DDR400 DRAM to fix enter WinXP problem # Fixed Speech IC detect abnormal for CPU overclocking szukałem na google ale coś nie zabardzo mi wyszło. Na polskich stronach nic (jakąś czeską wyświetliło) a po angielsku zabardzo nie czaje tych wszystkich nazw związanych z kompem) PLZ HELP :unsure: <_< :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 naprawili problem z wchodzeniem do windy na Samsung DDR400 DRAM a co drugiego to zabardzo nie kumam ale chyba cos w tym stylu: naprawili wykrywanie przez post specha (??) nienormalnym zachowaniem podkreconych procków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teeboos Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 speech probs to sypanie sie niektórych modeli kart dziwękowych w gniazdkach pci i tyle hahahahah pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...