deeejot Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Mam prozbe mam ten program ale z angieslkim u mnie kiepsko mozecie mi mala instrukcje obslugi tego programu zaprzentowac ? -------------------------------------------------------- DZIEKI !---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 wrzucilem cleanera po polsku na serwer zassaj sobie http://besttweak.w.interia.pl/CLEANER.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Dzieki stary !!!!!!!! moze jakos sie odwdziecze moze ty jakiegos programiku szukasz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Dzieki stary !!!!!!!! moze jakos sie odwdziecze moze ty jakiegos programiku szukasz ?? Nie , raczej nic nie szukam. A tak bardzo nie dziekuj bo forum powstalo po to aby bezinteresownie w miare mozliwosci innym pomagac . Poprostu mialem cleanera na HDD to spakowac go i wrzucic "az" 500 kb na serwer to chyba nie problem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 dzieki best-boy sam se zassalem......jedno pytanko czy dajac tam rejestr i wciskajac "szukaj" on mi znajduje tylko "zle" wpisy????????? Czy jednak moze tam byc cos co mi bedzie potrzebne i jak wywale to bede mial problemy?????? Dzieki Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Dobre pytanie !!! Tez mialem z tym problem nie wiedzialem co robi ale wywalilem wszystko i jest wszystko OK a nawet lepiej niz przedtem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 dzieki best-boy sam se zassalem......jedno pytanko czy dajac tam rejestr i wciskajac "szukaj" on mi znajduje tylko "zle" wpisy????????? Czy jednak moze tam byc cos co mi bedzie potrzebne i jak wywale to bede mial problemy?????? Dzieki Szacuneczek Wywala tylko niepotrzebne. Zawsze daje usun ALL 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...