kostek11 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Witam, powiedzcie jak skonfigurować soundstorma aby mieć poprawny dźwięk 3D w słuchawkach. Gram w UT i bardzo jest mi potrzebny odpowiedni dźwiek 3D. Wiem że soundstorm kożysta z dobrodziejstw sensaury, więc 3d powinno być ok. U mnie nie ma jest tylko lewa/prawa strona. Mam też Vortexa 2 ale na nim dźwięk jest przyspieszony więc odpada. Gram tylko w słuchawkach. Może ktoś ma zdjęcie odpowiedniej konfiguracji w panelu. Pomocy !! :) Kostek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Soundstormowi ustaw na zwykłe słychawki stereo, wszystkie efekty 3d w panelu dźwiękówki wyłącz. Generowanie dźwięku 3d zostaw grze. W przeciwnym wpadku może wyjść efekt dezoriętacji, gra będzie modulowała dźwięk po raz pierwszy, a karta dźwiękowa myśląc że dźwięk jest 2d wprowadzi podbicia, opóźnienia itd i zmoduje drugi raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...