Tobiasz Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Moge kupic athlona 1000mhz + plyta ECS za 200zl calosc. Oplaca sie brac? Procek nie krecony! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Ja bym brał.... Jeżeli płyta na KT133A i Athlon na 266 MHz FSB, to brać bez zastanowienienia. Jeżeli KT133 i Athlon na FSB 200 MHz to tez, ale już nie musisz biec do faceta, tylko iść szybkim krokiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 to zalezy jaki masz teraz konfig :) ale co by nie mowic cena jest dosc atrakcyjna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Za 200 złota to można wziąźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Jak nic nie jest uszkodzone(np.rdzeń) to napewno brać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Spokojnie mozesz brac, byle szybko i o ile towar w 100% sprawny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Moge kupic athlona 1000mhz + plyta ECS za 200zl calosc. Oplaca sie brac? Procek nie krecony! W sumie to się opłaca, ale sprawdź, czy procek nie ma rdzenia ukruszonego, a najlepiej jakbyś mógł przetestować. Ten ECS trochę odstrasza, ale za tą cenę to spoko. Nie wiem jak ty, ale ja jakby mi ktoś zaoferował taką cenę, to bym podejżewał, że coś jest nie tak - chyba, że to dobry znajomy, albo ktoś z rodziny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 nie biore tego, wszystko sprawne ale wole sie wstrzymac tydzien, troche kasy mi wpadnie i kuie athlona XP + plyte na ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 nie biore tego, wszystko sprawne ale wole sie wstrzymac tydzien, troche kasy mi wpadnie i kuie athlona XP + plyte na ddrto ja chetnie to wezme - jak by co pls na pw 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...