ElSpiryto Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Witam mam problem przy tworzeniu nowego projektu w Visual Basic .NET. Mianowicie gdy wybiorę "WebAplication" to pokazuje mi sie taka ramka i nie mam pojęcia o co w niej chodzi i jak zrobić żeby to dzialalo :| Prubowałem przeinstalowywać całe środowisko i tych opcji co są w formularzu ale nic nie działa :( :mur: Prosze o pomoc: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 heh, webapp tworzysz, a na jakim serwerze jesli mozna zapytac, przeciez cos ta strone musi hostowac, czy to podczas developingu czy juz po Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElSpiryto Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 No niby mam KRASNALA zainstalowanego...czyli Apache,.....tylko nei wiem czy to sobie samoi umieścieżke tamm znaleśc czy jak to zrobić?? A może jakiś przykład co zassać i zainstalować?? Żeby to działało...bo ja już nie ma na to sily :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 jezeli tworzysz w vb.net to uzywasz technologii asp.net, wiec potrzebujesz iis 5.0 lub nowszej wersji, zassac sie nie da, ale jak masz win xp lub win 2003 to masz to na cedeku :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElSpiryto Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) jezeli tworzysz w vb.net to uzywasz technologii asp.net, wiec potrzebujesz iis 5.0 lub nowszej wersji, zassac sie nie da, ale jak masz win xp lub win 2003 to masz to na cedeku :] 1282930[/snapback] Wielkie dzięki stary znalazłem :D Jutro bede prubował dzialać :> Niestety :( Zainstalowałem i itak mam to samo :( :( :( :mur: Edytowane 22 Lutego 2005 przez ElSpiryto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElSpiryto Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Problem w tym ze teraz coś innego jest w texcie blędy :| I nie wiem o co chodzi w tym :| moze cos mam na kompie nie włączone ?? Usługe serwer mam bo sprawdzałem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 masz tam wszystko napisane cytuje "The two need to map to the same server location.HTTP Error 404" poprostu zaloz nowy projekt i serwer sam Ci zmapuje sciezke, a jak sie uparles na ten stary projekt to musisz zmapowac recznie w ustawieniach serwera, ot cala filozofia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElSpiryto Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 masz tam wszystko napisane cytuje "The two need to map to the same server location.HTTP Error 404" poprostu zaloz nowy projekt i serwer sam Ci zmapuje sciezke, a jak sie uparles na ten stary projekt to musisz zmapowac recznie w ustawieniach serwera, ot cala filozofia 1292539[/snapback] niestety zakładam nowy a tu lipa znowu ten sam komunikat jeden albo drugi juz niepamętam ....normalnie załamka chyba XP do reinstalu :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 blad mowi o tym, ze nie masz prawidlowow zmapowanej sciezki do fizycznego katalogu na dysku, wiec byc moze winda do reinstallu albo sprawdz czy serwer www dziala prawidlowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...