birdman Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) pentium 4 6xx i plyte na 915 czy amd athlon 64 na nf4?? ktos moze jakies testy widzial? ktos cos wie? bo ja juz nie wiem co wybrac... Edytowane 17 Lutego 2005 przez birdman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 hmm na jakimś forum dzisiaj już ten topik widziałem ;-) imo 3000+ z selekcji + dobre chłodzenie i memki na tccd (jak 1gb) lub to co rapra miał rano w opisie (podpowiem bh..), potem ostro @,,, ew. możesz kupić p4 i kręcić go na balkonie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 forest kila zbila -> a tam na balkonie - chlopak wymontuje CO i na zime jak znalazl :) a tak serio to tylko tak jak napisal forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdd Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) 64 3000+ i kręcisz, imo najlepsze wyjście Edytowane 17 Lutego 2005 przez jdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 hmm na jakimś forum dzisiaj już ten topik widziałem ;-) imo 3000+ z selekcji + dobre chłodzenie i memki na tccd (jak 1gb) lub to co rapra miał rano w opisie (podpowiem bh..), potem ostro @,,, ew. możesz kupić p4 i kręcić go na balkonie :lol: 1282247[/snapback] w celu uwiarygodnienia wynikow pytanie zadalem na 2 forach; i poki co przekonuje sie do intela p4 630 i plyty na 915 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 No to na tym forum wygra druga opcja :D BTW dlaczego 915 jak juz to 925 :wink: Ja bralbym Intela gdybym mial duzo kasy :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 To było mniejwięcej tak: Kup intela, bo intel ma HT, a na AMD po uruchomieniu notatnika i painta nie da się nic robić. Wiadomość sponsorowana przez Intel Fanatyk Group sp. z (ł).o Najpierw zastanów sie co będziesz robił na tym komputerze. A jak już koniecznie intel to raczej nie 915. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 sgj :D :D :D AMD do wzięcia, jak intel to j.w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Jak masz zimno w pokoju to weź Intela... :lol: else bierz AMD ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 ma ktos link do jakiegos dobrego testu p4 z seri 6xx na chipie 925 i 915? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sportmaus Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Test Nowego Pentium 660 - Hardware Luxx przedstawia wydajnosc nowego P660 na tle starszego P560 Tabelka na stronie http://www.hardwareluxx.de/story.php?id=1780 PS. CPU-Z zle wykrywa nowy procesor i zamiast P660 Pokazuje - 558 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 ja zdradzielem Intela dla AMD i nie zaluje,, jesli bedziesz uzywal do grania to AMD, jesli obrobka grafiki itp ti INTEL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...