DomanR Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Czy wie ktoś w którym rejestrze (i co na co!) trzeba zmienić żeby we właściwościach ekranu (dokładnie w opcjach od karty graficznej) pojawiły się opcje do przetaktowywania karty? Kiedyś to zmieniałem, ale teraz nie pamiętam gdzie to było. A nie chce mi się instalować żadnych dodatkowych programików do tego. Mam Windows'a XP Prof i Detonatory v40.72 (jeżeli te informacje są potrzebne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Zakladam,że wiesz jak uruchomić edytor. Otwórz HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFWARE/NVIDIA/QTWKL/NOWA WARTOŚC DWORD o nazwie coolbits, a jej wartość 000000(kilka zer), a na końcu 3. Tego QTWKL też nie jestem pewien,ale brzmi to podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Wiem, wiem. Teraz jestem na uczelni, ale wrócę do chaty to spróbuję. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 wyslalem ci gotowy plik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 O fajnie. Nawet się z rejestrem nie trzeba będzie bawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Mam do Was prosbe, czy ktos moglby tez mi wyslac ten plikczek ? bo mecze sie i szukam go wciaz a znalezc nie moge. Bylbym wdzieczny. moj e mail: bigspider@wp.pl z gory THX ! chodzi o wpis dla geforc'a detkow 40.72 pod win98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...