Gość Tony*** Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Czesc all. Bardzo prosze o pomoc!!! Mam taki problem.Podczas wczytywania systemu,gdy pojawia sioe plansza "Windows XP profesional" nagle wyskakuje czarny ekran i monitor sie wylacza.Komputer nadal pracuje i cos tak jakby wczytywal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Mam prawie identyczną sytuację. Orgiusz pomogl mi w moim temacie : Problem z Temp. Karty Graf - Pomocy ! Polecam tam zajzec, prawdopodobnie jest to przyczyna zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tony*** Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 hmm...zasilacz powiadasz?Tylko ze on ma 1,5 miesiaca wiec mi sie to troszke dziwne wydaje.Firmy nie pamietam ale jest 350W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Jezeli firma to Codegen - wymieniaj. Moc nie ma takiego znaczenia, jezeli ta firma to Codegen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tony*** Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Juz wszystko dziala.Wrzucilem instalke i dalem napraw system i wszystko dziala...jakims cudem musialo mi wyje**ć sterowniki w kosmos i to byla przyczyna. A co do zasilacza to sprawdze jaki...mam nadzieje ze nie ten Codegen.Skoro tak po nim jedziesz. pozdrowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 U mnie tak sie dzialo gdy zawiesil sie komp w grze... najprawdopodobniej od karty graficznej przykreconej za bardzo... jedynie jak mi sie udalo uruchomic komputer to F8-> wlacz tryb VGA potem odinstaluj sterowniki zainstaluj na nowo, u mnie pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 to nie tylko codegen, zreszta byl gdzies temat ile kto spalil zasilaczy i tracer megabajt tez nie wrozy nic dobrego a tak na przyszlosc jakbys kupowal nowy http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=93885 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniksnk Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 mam taka sama sytuacje.. :( mam Fortron'a FSP300-60GTP. to moze byc wina zasilacza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...