sailence Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Zamierzam kupić obudowę Chieftec'a DA-01-BD (ładniutki grafitowy big tower :D ). Aktualnie mam masę wolnego czasu (ferie zimowe) i chcę wykonać parę rzeczy, które docelowo mają być przeznaczone do tej budy. Niestety nie chcę robić tego w ciemno, a nie mam gdzie pomierzyć wymiarów, których nie podaje producent. :mur: Dlatego proszę któregokolwiek użytkownika tej obudowy o pomierzenie metrówką i podanie mi wymiarów, które zaznaczyłem poniżej jako A, B, C, D. Chodzi mi dokładnie o odległości od powierzchnii sufitu do krawędzi ścianki przegradzającej nadbudówkę z resztą obudowy i długości kieszeni na napędy 5,25 oraz odległość zasilacza od sufitu. Z góry thx PS. topic umieściłem w Chłodzeniu wodnym, bo jak każdy się chyba domyśla do budy zamierzam wpakować WC, i do tego te wymiary mi potrzebne :rolleyes: pozdro http://members.lycos.co.uk/sailence/dragon_wymiary.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Podaje tak + / - bo obudowa stoi pod biorkiem.. A - 24 cm B - 15cm C - 28cm D - jakas dziwna zaslepka ja mam inna wiec ci niepomoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) thx madmax57! :D ta tylna zaślepka standardowo jest chyba inna - zasilacz powinien leżeć poziomo, nie? jaka jest odległość od sufitu do zasilacza? Edytowane 17 Lutego 2005 przez sailence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...