miras19 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Mam problem, chodzi o to że kumpel ma neo 128 i jak włączam te połączenie to na początku wszystko dobrze chodzi i odrazu daje na update bo potrzebuje to zrobić w AntywirKit(ale to nie ważne) Ważne jest to że po paru sekundach (bez żadnego klikania samo sie pojawia) otwiera sie strona w IE która próbuje sie połączyć z jakąś stroną i w tej chwili strasznie przymula połączenie z internetem, kiedyś ktoś napisał że na takie coś pomaga dso stop, może zanace inne przyczyny??? Pomużcie. Jak nie próbuje robić update to też tak robi, skanowałem już AdAware wszystko mu usunołem i wirusów ze 50 tak samo, jak nie wiecie to wiecie może jakim innym sposobem można sformatować dysk w windzie xp jak kumpel ma dysk podzielony na partycje. Ja zawsze formata na moim kompie robiłem pod dosem bo nie mam podzielonego dyska! Narka i Dzięks z góry za odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 facet wez sie naucz pisac bo nie wiadomo o co chodzi a co do dzielenia na partycje to partition magic na forum znajdziesz jak to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...