zzizzy Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Dobre wieści: Planescape: Torment 2? Obsidian tego nie wyklucza - gram.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futurysta Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 No to trzymam za nich kciuki, bo pierwsza część to absolutny klasy, a opowieść przepiękna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Nie wiem czy się cieszyć czy bać. Z jednej strony kontynuacja jest mile widziana, z drugiej musiałaby spełnić wiele trudno osiągalnych warunków, aby w ogóle uzyskać miano sequela. Boje się, że skopią ten tytuł, że wypuszczą coś co nie zasłuży na miano Tormenta. To przecież klasyka gatunku, a skopanie jej świetnego imienia kolejną częścią byłoby czymś w rodzaju "zbeszczeszczenia" :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 W najgorszym razie nie kupisz, w najlepszym dostaniesz godną kontynuację. Nie ma się czego bać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2011 Ciekawe bo Obsidian już od jakiegoś czasu opowiada o legendarnym IP przy którym każdy chciałby pracować i opowiadał o możliwościach swojego silnika z DSIII mówiąc , że możnaby na nim zrobić o wiele bardziej tradycyjne rpg Wcześniej ludzie obstawiali nowe Icewind Dale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 swietna wiadomosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Fajnie, że to robią, ale wstrzymuję się z entuzjazmem. To, że nazwali grę Torment jeszcze o niczym nie świadczy. Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Ale nikt nie mowi, ze to bedzie kontynuacja pt ;) "A story-driven CRPG crafted in the tradition of Planescape™: Torment & set in the world of Monte Cook's Numenera." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 A czy ja napisałem, że jest? To twórcy ewidentnie chcą odciąć kupony od legendy, tytułując grę tak, a nie inaczej. Dlatego wolę wstrzymać się z radością. Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Poniżej daję linka do wywiadu z Fargo, który ma pieczę nad projektem. Sam tytuł będzie wpasowaniem w klimaty znane z Tormenta. http://www.rockpapershotgun.com/2013/01/09/planescape-torment-sequel/ Poza tym warto śledzić sam projekt tutaj: http://www.numenera.com/ Jak tego nie spieprzą to będzie git malina. Póki co czekamy proszę Państwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...